Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Korben Dallas scrie: ivanp scrie:Are cineva idee daca la telescopul spate la TA650 se poate schimba uleiul? ...sau este capsat? ...
Paul, din cate stiu eu, e capsat si e cu gaz (mai precis azot)
Desigur, are si ulei
Cum se testeaza telescopul spate (ai nevoie de inca o persoana sa te ajute):
Il demontezi, dai jos arcul (prima data masoara lungima la care e reglat arcul)
Pui telescopul pe un cantar din acela de baie, te lasi pe telescop pana cand cantarul arata 30 kg
Persoana de ajutor marcheaza pe tija pana unde a intrat aceasta in telescop
Eliberezi telescopul si masori cat a iesit: trebuie sa fie 10 mm, nu mai mult
Daca a intrat mai mult, inseamna ca a pierdut gaz
Pentru eliminarea erorilor, se repeta testul de 3-4 ori
Daca ai nelamuriri, poti sa ma suni
Bafta
duda scrie:Korben Dallas scrie: ivanp scrie:Are cineva idee daca la telescopul spate la TA650 se poate schimba uleiul? ...sau este capsat? ...
Paul, din cate stiu eu, e capsat si e cu gaz (mai precis azot)
Desigur, are si ulei
Cum se testeaza telescopul spate (ai nevoie de inca o persoana sa te ajute):
Il demontezi, dai jos arcul (prima data masoara lungima la care e reglat arcul)
Pui telescopul pe un cantar din acela de baie, te lasi pe telescop pana cand cantarul arata 30 kg
Persoana de ajutor marcheaza pe tija pana unde a intrat aceasta in telescop
Eliberezi telescopul si masori cat a iesit: trebuie sa fie 10 mm, nu mai mult
Daca a intrat mai mult, inseamna ca a pierdut gaz
Pentru eliminarea erorilor, se repeta testul de 3-4 ori
Daca ai nelamuriri, poti sa ma suni
Bafta
si daca pierde gaz ce faci?
RomiC scrie:il gazezi![]()
![]()
![]()
duda scrie:RomiC scrie:il gazezi![]()
![]()
![]()
zyclon b ?![]()
serios, daca amortizorul pierde gaz ce faci? nu se poate reconditiona? unul nou e in jur de 700 euroi...
B43XTM scrie:Asadar, urmand sfatul lui RomiC, l-am cunoscut pe Bogdan [/i]
B43XTM scrie:Asadar, urmand sfatul lui RomiC, l-am cunoscut pe Bogdan si procedeul sau de a face parbrize.
Clar, m-a convins. O sa fac in weekend matrita pentru parbriz. Vreau sa fie cu ~6cm mai inalt decat cel anterior (givi).
Problema este ca nu imi permit sa cumpar un sfert de coala de plexiglas GS de 4mm (vreo 280lei),
din care ies 7 (cu mult noroc poate chiarparbrize.
Asadar, daca mai sunt doritori de parbriz inalt pt XL 600, va puteti inscrie aici, si punem mana de la mana si luam foaia de plexiglas.
Domnul Harea ne primeste pe toti daca vrem sa asistam la facerea parbrizului. Cost aproximativ 280+20(sac ipsos de mulaje - eu nu taxez nimic pt facerea mulajului) / 7 = 42 de lei + ce mai cotizam la mr. Harea (o bere, o tuica, un comision). Eu am vazut parbrizul montat pe mobra lui, si e foarte jmecher.
Probabil ca sunt dintre voi care resping total ideea de a avea un parbriz "manufacturat". Pe voi nu va intreb daca e safe sau nu, deci as prefera sa pastrati ideile astea pentru urmatoarea intalnire. Haideti cu parbrizul. Primii 5 inscrisi au asigurat un parbriz mai inalt. Al saselea, dupa cum ii este norocul. Pretul poate sa varieze simtitor in plus, in functie de cat plexiglas se strica la incercari.
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori