ai nevoie de motor cu carburatoare si senzorul de acceleratie TPS, sondele motorului (senzorul de ulei si de neutral) TCI, bobine de inductie si turometrul de pe motocicleta donatoare. Pentru 650 pe 600 se poate sa fie un pic diferit, analizeaza schemele electrice, eu m-am descurcat cu cele din Haynes si a mers din prima
LE: am aruncat acum o privire pe schema modelului de 650 si la prima vedere este asa cum am scris mai sus + mai ai o problema cu sistemul de imobilizare HISS de aici presupun si contact cu cheie
as vrea sa adaug ca este altceva sa pui motor de 650 pe model 600, trebuie sa te gandesti la cum ajunge aerul la carburatoare (cutia filtrului este alfel, filtrul este altfel, carburatoarele sunt altfel deci nu stiu daca sistemul de pe 600 poate furniza debitul corect de aer fara alte modificari. Daca vrei sa fol sistemul de aer de pe 650 te lovesti de alte probleme pt ca filtrul de aer este sub rezervor si slabe sanse sa mai poti folosi rezervorul tau)
Te sfatuiesc sa te mai documentezi in legatura cu acestea, pe partea electrica eu zic ca se poate, la mine a mers si schema electrica de pe 650 este aproape la fel cu cea de 600 de dupa 96' modelul cu un tci, singura deosebire care mi-a ""sarit in ochi" fiind imobilizatorul... bafta

News