Multumesc politistului cu Af.Twin ca nu mi-a luat carnetul!

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Multumesc politistului cu Af.Twin ca nu mi-a luat carnetul!

Mesajde cristyle pe Lun Oct 10, 2011 11:26 pm

MULTUMESC POLITISTULUI CARE ARE O "AFRICA TWIN" CA NU MA LASAT FARA CARNET LA TRECEREA PE ROSU! (Bucuresti)

Ma prins culoarea rosie in intersectie, stationand intr-un mic ambuteiaj bineinteles dupa semafor, mentionez ca eram ultimul, si normal daca s-a dat verde la ceilalti din lateral, am ramas ca boul in intersectie suportand claxoanele.
Eu am intrat pe 100%verde, aveam si martor-pasager.
Insa un vanator de carnete care asta era telul lui in acea intersectie, nu sa fluidizeze, ma vizionat de la distanta caci nu era acolo, ma lasat sa traversez linistit, dupa care la 200 de metri a venit cu motorul dupa mine, si vazandu-l in oglinda imediat am stiut ca imi vrea carnetul!

Din prima m-am dat la el nelasand sa-si faca introducerea, certandu-l ca nu isi face datoria si ca e numai dupa vanat ....ca sigur vrea sa imi ia carnetul !!!!! :box2
Am uitat sa mentionez ca nu eram cu motorul, eram cu masina caci toata ziua ma plimbasem pe motor si inghetasem ...mi-ajungea.

FINALUL: dupa contraziceri si implorari, Domnu' Gabor a sesizat ca am niste bani in portofelul in care imi tineam actele, si mi-a zis sa ii dau talonul si permisul, care erau deja la el !!!!!!!!, imediat am inteles ALUZIA si i-am dat portofelul din care si-a luat FIX - 150 lei. Nu mi-a intocmit nimic, insa vazand ca am A-ul, dupa ce mi-a returnat portofelul+actele, minus spaga, ma intrebat ce motor am si ne-am dat la o mica barfa de posesori de Honde.
Ii cam parea rau ca a luat banii unui "consatean" de pe acest forum, dar asta e, promit ca daca aflu identitatea lui de pe acest form, la urmatoare intalnire, II FAC O MARE CINSTE dupa care ii intep cauciucurile si ii infund esapamentul cu ceva.

MULTUMESC DOMNULE POLITIST, VANATOR PE MOTOR DE PERMISE, POSESOR DE H.A.T., CA NU MI-AI LUAT PERMISUL~!
PS> Ce enervanta e la noi legislatia rutiera cu referire la abaterile facute pe o anumita categorie de permis, se transmit la toate concomitent! M-a prins radarul pe motor, defapt nu conteaza ca ai fost prins si pentru B,C, D, etc.!
cristyle
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Imaginează-ţi! iar eu voi crea
Kilometraj: 50000

Re: Multumesc politistului cu Af.Twin ca nu mi-a luat carnetul!

Mesajde Turist pe Mar Oct 11, 2011 12:48 am

Pai mai bine i-ti lua carnetul, si nu te mai vaitai atat ! :wheelie
Antimanelist.
Turist
Cum ii zice la ....

Specimen: XL700
Kilometraj: 2500

Mesajde pedros pe Mar Oct 11, 2011 6:30 am

Cred ca nu-ti dai seama ce vorbesti.
Daca iti lua permisul, iti garantez ca dadeai si 1000 de lei sa-l ai inapoi.Dar asa-i romanul.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu

Mesajde Chrisss pe Mar Oct 11, 2011 7:53 am

Daca intri pe VERDE si ramai blocat in intersectie nu scria ceva de genul in codul rutier ca ceilalti trebuie sa astepte eliberarea intersesctiei inainte de a intra chiar daca primesc VERDE dar nu au loc nu au nici un drept sa claxoneze si nu sa ti se ia tie carnetul . Actiunea corecta era biciuirea meltenilor care cred ca , culoare VERDE ii face ZMEI ai intersectiei si isi aduc aminte doar de drepturile care le au nu si de obligatile ce le revin :biciul tara lu Papura Voda :snork ...colegul politai rusinica daca vezi mesajul asta ai oprit si aiurea ca nu te intelegi cu codul rutier si mai umbli si la portofelu omului ...fa si tu o fapta buna si doneaza bani aia la vreo biserica :roll: ...si o lectura scurta a codului rutier poate :) .Toate astea in premisa faptului ca colegul de mai sus spune adevarul ...
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde deathu pe Mar Oct 11, 2011 9:17 am

Chrisss scrie:Daca intri pe VERDE si ramai blocat in intersectie nu scria ceva de genul in codul rutier ca ceilalti trebuie sa astepte eliberarea intersesctiei inainte de a intra chiar daca primesc VERDE dar nu au loc nu au nici un drept sa claxoneze si nu sa ti se ia tie carnetul.

Da, trebuie sa astepte eliberarea intersectiei dar pe de alta parte din cate stiu/am inteles eu, nu ai voie sa intri in intr-o intersectie daca in felul asta o blochezi, adica nu ai pe unde sa o parasesti. So din cate inteleg eu chiar daca ai verde, daca vrei sa intri pe un drum care este full trebuie sa astepti pana ai loc, astfel incat sa nu fii nevoit sa opresti in intersectie. Si bineinteles sa induri claxoanele si injuraturile ciumpalacilor grabiti din spate :nana

M-am uitat asa fugitiv peste codul rutier (ca aveam si eu nevoie de un "refresh" :cofee ) si din cate vad in cazul intersectiilor semaforizate asta e chestie de 6 puncte, da nu am vazut nimic cum ca s-ar suspenda permisul pt asta.
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde Korben Dallas pe Mar Oct 11, 2011 10:30 am

Politia Română călăreşte Africa Twin?
În acest caz, nu pot decât să fiu mândru :wheelie
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Mesajde vrajitoru pe Mar Oct 11, 2011 12:36 pm

Eu zic sa mergi la toate intrunirile de africane de acum incolo, asa ai cele mai mari sanse sa ii faci cinste omului. Daca nu mai ai bani de cinste, promit ca incerc sa te ajut. :lol:
vrajitoru
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Benzina s-avem...

Mesajde marius.roibu pe Mar Oct 11, 2011 1:12 pm

Acum cine stie si daca o fii avand africana!...Era pe ea? Nu de alta...dar politist care sa aibe africana nu stiu...cel putin nu din Bucuresti!
Imagine
marius.roibu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Intreaba...si vei fi ajutat

Mesajde B43XTM pe Mar Oct 11, 2011 1:24 pm

ma, omul a zis ca are africa twin, dar nu a zis ca e de politie :P

Poate o fi fost Pedros dandu'se drept politist :D
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde marius.roibu pe Mar Oct 11, 2011 1:48 pm

Eh....uite ca la asta nu ne gandisem nici unul :)
Imagine
marius.roibu
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Mar Oct 11, 2011 3:16 pm

vrajitoru scrie:Eu zic sa mergi la toate intrunirile de africane de acum incolo, asa ai cele mai mari sanse sa ii faci cinste omului.

Am fost si pana acum si nu am auzit sa fie careva si politist si din Bucuresti
De fapt, nu cunosc niciun africanist politist
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde marius.roibu pe Mar Oct 11, 2011 3:50 pm

Este un tip din Valeni cu un rd03 ce este politist. Inafara de el, nici eu nu stiu pe altii!
Imagine
marius.roibu
Iti pot arata si tie ...

Mesajde cristyle pe Mar Oct 11, 2011 11:50 pm

Eu nu ma consider vinovat si aveam si martor care impreuna puteam sa ii contestam Procesul Verbal. Stiu si faza ca nu ai voie sa blochezi intersectia, dar la ce mare intersectie era, era imposibil sa nu o blochezi, pe Drumul Sarii e o carciuma rustica si in spatele ei ceva mai incolo e Liceul Ion Barbu, acolo langa carciuma e un semafor, si daca 3 insi au blocat intersectia unul facand stanga catre Ghencea-vile, altul facea dreapta catre Liceu, din sens opus se mai bagase unul catre Liceu si il bloca pe asta din fata mea iar eu vroiam inainte catre Izvor; ASTA E!

Nu era nici o hasurare pe asfalt de "nu blocati intersectia"! Politistul avea normal un BMW R1200RT, dar la origine conduce in particular o Honda Africa Twin!
Apropo, de al dracu, am trecut din nou astazi pe acolo dar cu motorul, la aceeasi ora (19) si statea :jerkit ascuns in acelasi loc, pe straduta cu liceul, nu am oprit, insa mi-am dat seama ca e un vanator de $#@@%#@# si ca sta acolo in acea zona pentru "linia continua", "semaforul cu timp mic" si "prioritatea la pietoni".

Pe motor fac multe ilegalitati si mi le recunosc, insa pe masina sunt foarte calm in trafic, exact opusul, ...ca am o "barca" care consuma mult si mi-e tarseala sa o lovesc. Iar gaboru' cu Af.Twin nu a facut altceva decat sa abuzeze de notorietatea lui. Deci daca il prind la vreo intalnire, ii fac si eu o mica pana la ambele roti, :beer dar il si cinstesc ca mi-a redat carnetul. Ca o concluzie, gaborii pe motor sunt foarte periculosi, vad orice> centura-telefon, nu ii vezi.

Cam astea ar fi detaliile.
cristyle
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Imaginează-ţi! iar eu voi crea

Mesajde Turist pe Mie Oct 12, 2011 12:03 am

Majoritatea politistilor pe care ii vezi calarind motociclete de politie , au si motociclete personale. Iar o parte din ei vin si pe la intruniri.
Greseala politistului care era sa-ti ia permisul, a fost ca s-a dat la vorba cu tine.
Tu cum ai fi procedat in locul lui ? Ca m-ai facut curios ? Tinand cont de faptul ca erai cu conserva ?
Antimanelist.
Turist
Cum ii zice la ....

Specimen: XL700
Kilometraj: 2500

Mesajde reltih pe Mie Oct 12, 2011 9:38 am

Turist dar am si eu o curiozitate, nu cumva tu esti motopolitistu ?
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!

Următorul

Înapoi la Discuţii generale