Ma prins culoarea rosie in intersectie, stationand intr-un mic ambuteiaj bineinteles dupa semafor, mentionez ca eram ultimul, si normal daca s-a dat verde la ceilalti din lateral, am ramas ca boul in intersectie suportand claxoanele.
Eu am intrat pe 100%verde, aveam si martor-pasager.
Insa un vanator de carnete care asta era telul lui in acea intersectie, nu sa fluidizeze, ma vizionat de la distanta caci nu era acolo, ma lasat sa traversez linistit, dupa care la 200 de metri a venit cu motorul dupa mine, si vazandu-l in oglinda imediat am stiut ca imi vrea carnetul!
Din prima m-am dat la el nelasand sa-si faca introducerea, certandu-l ca nu isi face datoria si ca e numai dupa vanat ....ca sigur vrea sa imi ia carnetul !!!!!
Am uitat sa mentionez ca nu eram cu motorul, eram cu masina caci toata ziua ma plimbasem pe motor si inghetasem ...mi-ajungea.
FINALUL: dupa contraziceri si implorari, Domnu' Gabor a sesizat ca am niste bani in portofelul in care imi tineam actele, si mi-a zis sa ii dau talonul si permisul, care erau deja la el !!!!!!!!, imediat am inteles ALUZIA si i-am dat portofelul din care si-a luat FIX - 150 lei. Nu mi-a intocmit nimic, insa vazand ca am A-ul, dupa ce mi-a returnat portofelul+actele, minus spaga, ma intrebat ce motor am si ne-am dat la o mica barfa de posesori de Honde.
Ii cam parea rau ca a luat banii unui "consatean" de pe acest forum, dar asta e, promit ca daca aflu identitatea lui de pe acest form, la urmatoare intalnire, II FAC O MARE CINSTE dupa care ii intep cauciucurile si ii infund esapamentul cu ceva.
MULTUMESC DOMNULE POLITIST, VANATOR PE MOTOR DE PERMISE, POSESOR DE H.A.T., CA NU MI-AI LUAT PERMISUL~!
PS> Ce enervanta e la noi legislatia rutiera cu referire la abaterile facute pe o anumita categorie de permis, se transmit la toate concomitent! M-a prins radarul pe motor, defapt nu conteaza ca ai fost prins si pentru B,C, D, etc.!

tara lu Papura Voda
...colegul politai rusinica daca vezi mesajul asta ai oprit si aiurea ca nu te intelegi cu codul rutier si mai umbli si la portofelu omului ...fa si tu o fapta buna si doneaza bani aia la vreo biserica 
) si din cate vad in cazul intersectiilor semaforizate asta e chestie de 6 puncte, da nu am vazut nimic cum ca s-ar suspenda permisul pt asta.
ascuns in acelasi loc, pe straduta cu liceul, nu am oprit, insa mi-am dat seama ca e un vanator de $#@@%#@# si ca sta acolo in acea zona pentru "linia continua", "semaforul cu timp mic" si "prioritatea la pietoni".
dar il si cinstesc ca mi-a redat carnetul. Ca o concluzie, gaborii pe motor sunt foarte periculosi, vad orice> centura-telefon, nu ii vezi.
News