Nivelul de benzina

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

Re: Nivelul de benzina

Mesajde allvlad pe Dum Iul 05, 2009 10:44 pm

vintze scrie:Atunci s-a oferit un tip să mă ajute, credea că am o problemă mai gravă, şi mie îmi venea să intru in pamânt de rusine. Apoi am trait în permanenţă cu senzaţia că bunul samarintean ar fi fost AllVlad şi nu l-am recunoscut :oops: .

Domnu' Sorin, traiti-va viata linistit in continuare, nu eram io ala... hihihi :Dejtu2:
Dar, din seria asta, musai sa va povestesc de amicul meu din Deva (posesor de Caponord) care a comis-o penal pe autostrada cea cu soare anul trecut: sacul cu cort + saci de dormit cade in mers pe tevile de esapament => 2 gauri prin care bagi lejer pumnul => bye-bye cort + saci... plus, constatarea a fost facuta la pachet cu pana prostului la 10 km dupa Drajna... fatalitate zic :Nigar:
Mahatma Gandhi was once asked: "Mr Gandhi, what do you think of Western Civilization?"
He replied: "I think that it would be an excellent idea."
allvlad
Moderator

Specimen: XL600
Vorba de duh: to beer or not to beer...
Kilometraj: 0

Mesajde vice pe Vin Mai 13, 2011 7:00 pm

Salut,
Mi-am vopsit carenele de ceva vreme si nu am pastrat vreun indiciu pt robinetul de benzina (XL600, PD06). Cum trebuie sa stea pt nivel normal si cum pt rezerva?
Merci,
Vice.
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: aha

Mesajde Lutzifer pe Vin Mai 13, 2011 9:04 pm

vice scrie:Salut,
Mi-am vopsit carenele de ceva vreme si nu am pastrat vreun indiciu pt robinetul de benzina (XL600, PD06). Cum trebuie sa stea pt nivel normal si cum pt rezerva?
Merci,
Vice.

In SUS e normal.. in JOS e rezerva :Salutare:

PS: asa ai zis-o pe asta cu XL 600 , PD06 de parca modelul de dupa anul 2000 ar avea robinet :lol:
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Mesajde vice pe Sâm Mai 14, 2011 7:29 am

Aha, deci eu de ~ 2 ani il tineam pe rezerva... da' buna benzina avem ca in timpul asta nu s-au infundat carburatoarele, ca eu mergeam pana nu se mai vedea benzina in rezervor...

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Lutzifer pe Sâm Mai 14, 2011 9:30 am

vice scrie:Aha, deci eu de ~ 2 ani il tineam pe rezerva... da' buna benzina avem ca in timpul asta nu s-au infundat carburatoarele, ca eu mergeam pana nu se mai vedea benzina in rezervor...

Si asta ii un lucru bun ca nu s-a infundat, dar cel mai bine e ca nu ai avut nevoie de Peco :bounce: Oricum merge destul de mult cu inca aia 4L de pe rezerva. Peste 300 de km. Bine ca ai aflat intr-un final si asta :Rege:
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Mesajde vice pe Sâm Mai 14, 2011 10:00 am

N-a fost cazul, ca la fiecare alimentare, resetam kilometrajul intermediar si stiam ca pot merge ~ 250km in afara orasului sau 150-175km Bucuresti. Si alimentam cum maxim 11l, ca mai mult nu incapea.

vice
Iti pot arata si tie ...

Anterior

Înapoi la Intrumente si comenzi