Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss
M a v e r i c k scrie:Daca faci testul chiar sunt curios..
Ah, dupa ce ramai fara benzina, poti sa o inclini pe stanga (chiar sa o culci) pentru ca rezervorul din dreapta nu comunica direct asa ca s-ar putea sa mai aduni de vreo doi-trei litri de acolo ca sa mai faci 50 de km pana la pompa
ivanp scrie:Si da, o data la inceputuri am ramas fara benzina ...
Belbody scrie:Mie mi se pare stupid oricum, cand ai rezervorul intre picioare, il auzi cum baltacaie, are ditamai gaura si pe langa toate astea sa mai ai si indicator.
+ ca ai si rezerva.
Belbody scrie:Mie imi place sa ma uit.Si sa vad ca e plin.
![]()
Daca nu are rezerva inseamna ca sonda aia ar trebui sa mearga. Cel mai simplu e sa se demonteze si sa se vada WTF este cu ea de indica aiurea. Nu vi se pare logic?
E o chestie plutitoate care culiseaza pe un ax vertical. Aia modifica capacitatea sau inductivitatea unui condensator/inductor.
Daca obiecta nu mai culiseaza cum trebuie, sau nu mai are flotabilitatea initiala = >> indica prost.

Belbody scrie:Tot cu rezerva e mai bine, eu mereu alimentez imediat ce am intrat pe rezerva, la primul peco prezent...
N-am ramas in pana de benzina de cand eram mic....
Acasa o mai fi cum o fi, mai opresc romanii, mai o dacie, dar sa fii la mama dracu si pe autostrada, acolo iti putrezesc oasele, ca nu opreste nimeni...tre sa suni dupa ajutoare.. :d
când am împins mobra vreo 25 de metri până la benzinaria de la BIG berceni... Atunci s-a oferit un tip să mă ajute, credea că am o problemă mai gravă, şi mie îmi venea să intru in pamânt de rusine. Apoi am trait în permanenţă cu senzaţia că bunul samarintean ar fi fost AllVlad şi nu l-am recunoscut
când am împins mobra vreo 25 de metri până la benzinaria de la BIG berceni... Atunci s-a oferit un tip să mă ajute, credea că am o problemă mai gravă, şi mie îmi venea să intru in pamânt de rusine. Apoi am trait în permanenţă cu senzaţia că bunul samarintean ar fi fost AllVlad şi nu l-am recunoscut 
Înapoi la Intrumente si comenzi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori