Sa-l stapanesti sanatos cat mai mult si sa ne vedem la Lepsa!
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
floralp scrie:...si daca FLORAD si-a luat unul negru, de ce nu si-ar fi luat unul la fel si FLORALP?
Asadar, noua vacuta, Transalp RD11 din 2005, inmatriculata in 2006, luata cu 3200 km la bord, acum 4500 km. Grozava...
floralp scrie:Cu totul, dar daca iti era dor de acel numar, n-ai sa-l mai vezi, caci vechiul motor e acum in Ploiesti. Iar de data asta nu i-am mai dat satisfactie politaiului de la inmatriculari sa-mi dea numar "la rand" si sa ranjeasca satisfacut...Si pentru ultima data iti spun: erau 12 (doisprezece), DA???...
floralp scrie:...si daca FLORAD si-a luat unul negru, de ce nu si-ar fi luat unul la fel si FLORALP?
Asadar, noua vacuta, Transalp RD11 din 2005, inmatriculata in 2006, luata cu 3200 km la bord, acum 4500 km. Grozava...
iboboc scrie:Salut gasca,
Sunt Bobby, din Galati, sunt nou posesor de TA, dupa ce am dat chopperul care mi-a ramas mic, am zis eu ca e cazul ca macar temporar sa schimb si clasa ca sa vad motociclismul si de la alta inaltime.
Zic eu temporar, dar cine stie ce ne rezerva viitorul.
Calutul meu alb, un TA din 89, model american, nu am apucat sa ii termin actele, si mai am niste consumabile de schimbat la el, dar abia astept sa il scot sa ii dau sa manance niste km.
In Galati sunt administratorul forumului motociclistilor din Galati,Braila si presedintele clubului DN26 Riders Brotherhood. E foarte posibil sa vin si la Lepsa la intalnirea TA din acest an, si cu siguranta vor mai fi 15 TA cu mine. Cei din Galati, din care 5 din DN26 Riders si restul prieteni buni de ai nostri, unii probabil care sunt si pe acest forum.
TA-ul imi va implini visul de a merge la Sulina, pe transalpina si la gura portitei prin ostrovul lupilor. Si de ce nu, in cat mai multe locuri pitoresti.
Bine v-am gasit!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori