NOI

Aici vă puteţi prezenta partenerele :)

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Mesajde Andy pe Vin Mar 28, 2008 5:26 pm

Noroc bun si bine v-am gasit... mi-a luat ceva vreme :wink:

Andy, treij da ani in curand, salasluiesc prin Bucale, pe un'si-au infipt aia tabara la op'sutedouash'unu cand cu razmerita, pe unde am mai vazut ceva TA... poate apucam sa si socializam putin...

Proaspat posesor de Honda Transalp din ianuarie a.c., si anume XL650V argintie, model din 2001, nealergata prea tare... pan' s-o iau io (avea putin peste 10.000 km). Inainte de asta m-am mai jucat cu un Simson Sport (1959) incepand cu 2003, am trecut la o Yamaha Tenere XTZ660 (pe care n-am apucat s-o plimb prea mult) si p-urma la o Aprilia Pegaso 600.

Desi nu-s aitist o sa-ncerc sa pun si io niste poze.. da' inainte tre' sa le fac.

Pan' la proxima
va fac cu faru'
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Mesajde sisoie pe Vin Mar 28, 2008 5:55 pm

BAlanuS-u' scrie:Noroc bun si bine v-am gasit... mi-a luat ceva vreme :wink:

Andy, treij da ani in curand, salasluiesc prin Bucale, pe un'si-au infipt aia tabara la op'sutedouash'unu cand cu razmerita, pe unde am mai vazut ceva TA... poate apucam sa si socializam putin...

Proaspat posesor de Honda Transalp din ianuarie a.c., si anume XL650V argintie, model din 2001, nealergata prea tare... pan' s-o iau io (avea putin peste 10.000 km). Inainte de asta m-am mai jucat cu un Simson Sport (1959) incepand cu 2003, am trecut la o Yamaha Tenere XTZ660 (pe care n-am apucat s-o plimb prea mult) si p-urma la o Aprilia Pegaso 600.

Desi nu-s aitist o sa-ncerc sa pun si io niste poze.. da' inainte tre' sa le fac.

Pan' la proxima
va fac cu faru'

Salutam si noi!
Mai bine mai tarziu decat deloc. :wink:
sisoie
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: in vino veritas
Kilometraj: 50000

Mesajde vintze pe Vin Mar 28, 2008 6:38 pm

BAlanuS-u' scrie:Noroc bun si bine v-am gasit... mi-a luat ceva vreme :wink:

pai poate ne vedem la spalatoria aia de zici ca eu tin de "Drumetul"
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Re: NOI

Mesajde Metallbyker pe Dum Mar 30, 2008 4:46 pm

Sabin , 19 , Bucuresti , am un XL 600 V din 95
Metallbyker
Cum ii zice la ....

Re: Re:

Mesajde Andy pe Lun Mar 31, 2008 1:20 am

Korben Dallas scrie:
BAlanuS-u' scrie:Noroc bun si bine v-am gasit... mi-a luat ceva vreme
...
De la Simson la Transalp...

Jana nu e moarta, Jana se transforma... :lol:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Mesajde svr pe Lun Mar 31, 2008 8:23 am

Salut,
Acum pot sa scriu si eu aici fiindca am ajuns si pe TA. Eu sunt Razvan, am 41 de ani din Bucuresti si de cateva luni am parasit-o pe Domi pentru un TA. Motorul a fost inmatriculat in 2005 de primul proprietar si eu il am din oct 2007 si sunt al doilea. Este firesc sa treci de la Domi la TA dar, prietenii m-au intrebat de ce nu mi-am luat una mai mare ( Africa sau Varadero). Raspunsul este ca o folosesc in fiecare zi in oras si numai in weekend ies afara cu pasager. Deci TA se potriveste cel mai bine sa impac si capra si varza. Poate in viitor sa-mi iau una mai mare si una mica. deocamdata sunt foarte multumit de alegerea facuta desi, imi pare rau de Domi.
svr
Cred ca stiu ...

Mesajde calinbac pe Mie Apr 16, 2008 2:11 pm

Calin. 28 ani , ARAD
am inceput in 2006 cu un Gs500 de la suzuki
in primavara am constatat ca tre sa trec la next level
si acum am un Ta din 95
calinbac
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: esti puscat
Kilometraj: 38425

Mesajde pista pe Vin Apr 18, 2008 9:37 am

Salu Laci ma numesc din Tg-Mures dupa o lunga perioada de XT uri -350si600tenere decis sa nu mai repar la ele si am luat xlv ul de 2 ani .Am 35 de ani si timpul trece,mai bine ma dau cu TA decit sa pierd timpul surubind.
pista
Merg pe o roata

Vorba de duh: vazzeg
Kilometraj: 57000

salut

Mesajde shaman pe Dum Apr 20, 2008 10:25 pm

salut Paul din C-ta, 29, TA de 97 in posesia mea de prin octombrie, cand veniti pe malul marii dati un buzz, poate ne vedem la o ciorba
asfalt sau noroi, uscat sau ud, cum vreti voi, nu conteaza, atata timp cat esti pe transalp :D
niciodata sa nu spui niciodata
shaman
Cred ca stiu ...

Mesajde coach pe Mar Apr 22, 2008 8:50 pm

Hai noroc, sunt Cosmin din Timisoara, 34 de anisi am de o luna un TA din 99 verde inchis. Inainte un Kawa KLE 500 de care am divortat pentru Honda.
Va salut se toti. :lol:
Fişiere ataşate
2.jpg
a mea verzatura
coach
Merg pe o roata

Kilometraj: 23

Mesajde razvan pe Sâm Apr 26, 2008 1:09 pm

Salutare, sunt Razvan, din Sf. Gheorghe, Covasna si primul posesor al unui Transalp 2008 din Romania ( stiu cert asta de la cei de la Inter Motorcycle ). In atentia unor carcotasi: baieti, lupul isi schimba blana dar naravul ba! Din pacate nu sunt familiarizat cu forumurile, nu stiu cum sa incarc niste poze, asta ca sa vedeti pe unde am fost cu Samurai Jack!
Adresa mea de mail, pentru cei interesati: schuler68@yahoo.com. Motocicleta ( nu-mi place sa-i spun "vacuta" ) e bestiala, atat pe sosea cat si pe drumuri forestire ( cu noroi, zapada, mizerie,tot tacamul ) este fantastic de usor de condus in orice conditii. Iar pt. cei care-i critica farul: incercati o vizualizare 3D ( pe viu ) si o sa va schimbati parerea.
In alta ordine de idei: am 40 ani, inginer constructor, carnet moto din '88.
razvan
Cum ii zice la ....

Mesajde Andy pe Dum Mai 04, 2008 10:45 pm

Welcome si bine ati adus "vacile" prin staulul nostru. Vad ca incet-incet ne inmultim p-aci. :wink:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Mesajde tazspy pe Lun Mai 05, 2008 9:45 pm

Salutare.FLORIN-TAZ 33anisori din BUC TR 600 din 99 ,,cam,, incepator dar cu ambitii mari sper sa ne intalnim unii dintre noi si inainte de 1-3 AUG iar atunci cu totii.cu bautul mai subtire .in schimb am runde prelungite de box-karate cu fimiu pe dulciuri.
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde tazspy pe Lun Mai 05, 2008 9:47 pm

Am uitat PYESA-B-98-UZI :oops:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde fremen pe Joi Mai 08, 2008 11:06 am

Salutare tuturor!

Ma bucur ca v-am gasit, n-a fost f. greu, mai greu a fost sa vand Viroaga pt. a-mi lua un roib ( vacutza nu-mi vine sa-i zic :) ) . Asadar, mi-am luat in sfirsit un roib XL600V, din '99 , f incintat de el, urmeaza sa-l pun la incercare ( azi primesc nr. ) Poze urmeaza cit de curind.

Despre mine 2 vorbe, am 28 ani, baimarean, stau in chirie in SM deoarece muncesc aici, la turnul de control ( sint controlor trafic aerian ), iubitor de frumos, natura, chitara, lectura, muzica buna, tenis de cimp si alte vreo 2-3 lucruri care ma incarca si dau sens vietii mele. Am renuntat la Viroaga tocmai in ideea de a iesi dincolo de asfalt, pe drumuri de munte, in natura si sint f. incintat ( atit cit am putut sa-mi dau seama pina acum ) de algerea TA.

Sa auzim de bine, astept un semn de la voi daca treceti prin Maramures si nu numai, poate ne sincronizam la citeva iesiri, undeva, cindva...
Enjoy the Ride...
fremen
Cum ii zice la ....

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Who am I ?