Moderatori: Andy, manach, B43XTM
ures sau cluj care sa o vada sa imi arete una alta sa nu stau langa ea ca prostu de nu mai merge.Raman dator 

Schumy scrie:Schumy scrie:
Transalpul a mai "crescut" putin in ultimii 2 ani:

axterix_30 scrie: Da mai Vladut, acuma arata altfel decat era, cu parbriz inalt transalpul este altceva la look , cu ala scurt standard parca ii neterminata .Acuma astept sa te intalnesc sa vad si eu diferenta cu deflector ca poate sti ........... dau si eu niste gauri in al meu
Schumy scrie:axterix_30 scrie: Da mai Vladut, acuma arata altfel decat era, cu parbriz inalt transalpul este altceva la look , cu ala scurt standard parca ii neterminata .Acuma astept sa te intalnesc sa vad si eu diferenta cu deflector ca poate sti ........... dau si eu niste gauri in al meu
Nu numai arata ci si e altceva.
Cred ca putem zice ca asta ii versiunea touring de Transalp

si
impreuna.
transadi scrie::Salutare: tuturor.
Ma tem ca am omis prezentarea la inscriere.
Ma numesc Adrian MARIN, peste 2 sapt. voi implini (sper) 53 ani, sunt casatorit si am 2 copii (fata - 17; baiat - 12).
Am inceput cu un scuter Yamaha Neo's cu are am fost fericit pana la despartirea prin furt.
Intre timp imi luasem (in 2009) un TA din 2001 pe care mi-l doream de mult si o Yamaha Dragstar 1100 din 2003, pe care le mai posed si acum si de care ma bucur nespus.
Cu TA am avut probleme electrice de mai bine de un an - lucru ce m-a impiedicat sa particip la intrunirile anuale, dar cu ajutorul Dragonului au luat sfarsit.
Anul asta ne vom vedea cu siguranta la intruniri unde vomsi
impreuna.
Maine plec la Prundu la motocros.
de anul asta 
!Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori