de fabian pe Mie Iul 30, 2008 5:20 pm
Salut. ma numesc Fabian Botea din Hunedoara,31 ani,1.83inaltime si 105kg. Initial era sa-mi iau un xt600 sau un klr dar i-am aratat niste filmuletze nevestimii si ea m-a facut sa caut ceva mai mare ( mia zis: Tu nu te uit la tine cat esti? ce sa faci pe chichineazta aia..........)
Asha am pus ochii pe transalp 650. l-am luat direct din italia , 3600 euro , 2003 , 11.000 km. Ca sunt reali mi-a confirmat un italian motociclist ce lucreaza impreuna cu sora mea in Roma. Cu exceptia catorVA TURE PRIN PARCARE, cativa km de offroad si niste ture in jururl blocului, toate pe un DR 650 al unui prieten........nu aveam alta experientza cand mi-a venit TA-ul. Noaptea pe la 12 l-am dat jos din camion si l-am poftit pe pamant romanesc. Il am de o luna si am facut 1500km. Am cazut o data de pe loc, la oprire, (m-am oprit in panta).......mi-am propus sa nu mai cad.
Lucrez in vanzari......fac contracte de internet cu companii si firme mari si mici.
Cand eram mai tanar mergeam mult cu bitziclu.Sunt sociabil din fire dar si selectiv in acelasi timp........cam filozof cateodata.Moto mi l-am luat pt ca masina nu mai prezenta pic de adrenaliana(dupa ce m-am insurat am lasat-o mai moale)
Sunt fan raliuri - anul asta merg si la prima etapa din viatza mea de WRC in catalunya,Spania.
in rest merg la CRR-eul nostru. de mic merg la cel putin 5-6 etape pe an.