salutare
m-ar interesa oglinda de pe partea dreapta,crash bar-uri,sticker cu transalp original(am vorbit cu mai multi mesteri si nimeni nu poate sa il faca) plasticul ala mic din fata care uneste carenele si un vopsitor bun pt carene.
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
adialp scrie:salutare
m-ar interesa oglinda de pe partea dreapta,crash bar-uri,sticker cu transalp original(am vorbit cu mai multi mesteri si nimeni nu poate sa il faca) plasticul ala mic din fata care uneste carenele si un vopsitor bun pt carene.

asilindean scrie:SAlut
daca ai informatii de vopsitor bun as fi si eu interesat de rezultatul muncii
mersi
Adrian
adialp scrie:salutare
Dane_Bad scrie:adialp scrie:salutare
Oglinda merge indiferent pe ce parte, crush bar la Heavy Duties 0721 836 178 Alex, stickere TA 0741 888 657 Vlad

costinell_mc scrie:Eu am crashuri de la Givi, dar sunt bune numai daca o tirasti, la cadere laterala se sparg carenele
Ar tb sa le modific, sau sa adaug in partea de sus ceva sa protejeze in dreptul semnalizarii
Am TA 2001
Aveti ceva poze cu crashbarurile de la heavyduty?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori