Schumy scrie:Pentru modelul de 650?
parbrizul are 41 cm iar motociclete e din '97
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Schumy scrie:Pentru modelul de 650?
Stiff Rider scrie:marius13 scrie:am parbriz Givi mai inalt si as vrea sa-l schimb cu unul original,de inaltime mai mica,e cineva amator?
salut!
am un parbriz original, facem schimbul?
marius13 scrie:Stiff Rider scrie:marius13 scrie:am parbriz Givi mai inalt si as vrea sa-l schimb cu unul original,de inaltime mai mica,e cineva amator?
de vineri imcepand sunt in Bucuresti,ne putem intalni cand vrei.parbrizul are 41 cm,moto e din '97
marius13 scrie:Nu mai ajung decat marti,nu-mi poti trimite nr de tel si te sun?
Schumy scrie:Am aflat azi o parere despre parbrizul after market de la Kappa de la Floralp.
Se pare cei 56cm in inaltime protejeaza suficient de bine o persoana de 180cm, iar la pretul de 52e e chiar ieftin.
Schumy scrie:Schumy scrie:Am aflat azi o parere despre parbrizul after market de la Kappa de la Floralp.
Se pare cei 56cm in inaltime protejeaza suficient de bine o persoana de 180cm, iar la pretul de 52e e chiar ieftin.
Am uitat de topicul acesta...asa ca revin cu o parere
In octombrie mi-am luat si eu un parbriz de la Kappa. Din pacate nu a avut efectul la care am sperat si imi arunca aerul fix in viziera, facand Schuberth'ul C3 sa sune mai tare ca oricand.
Asa ca modificarea parbrizului continua cu achizitia unui kit MRA x-screen(http://www.louis.de/index.php?topic=art ... 95&lang=en). Cred ca asta va fi ultima modificare necesara ca sa fie bine.
RomiC scrie:Schumy scrie:Schumy scrie:Este alegerea cea mai buna . eu pina nu am pus 'gemuletul' ala mic, de la 50-55km/h in sus primeam vantul direct in mecla .Cand il primesti ,pune vreo doo poze cu el pe masa .

GREGUZZI scrie:Deci varianta KAPPA,a fost un fiasco ?!Eu chiar caut ceva similar,si voiam pareri.

RomiC scrie:ma gandesc sa-mi 'execut' deflectorul asta ca parca are mai multe posibilitati de reglaj . are (a vazut )cineva asa ceva ? http://www.youtube.com/watch?v=FCDfJyXn ... r_embedded

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori