Pe malul Muresului in padurea de la Fantanele, Jud. Arad!

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Pe malul Muresului in padurea de la Fantanele, Jud. Arad!

Mesajde Lutzifer pe Lun Apr 11, 2011 12:22 am

Pe 10.Aprilie.2011, intr-o zi frumoasa de primavara cu putin vant, am fost intr-o scurta plimbare moto prin Jud. Arad :ride
Am vrut sa facem o iesire scurta si economica. Ne-am intalnit la ora 12:00 la BILLA din Micalaca pentru cumparaturile de baza: carne, seminte, apa, etc. Am fost la Padurea de dupa Fantanele pe langa Mures. Am facut 17 km pana acolo din care ultimii 3 km pe drum prafuit. Am cautat ceva timp dupa un loc frumos, sa fie si lemne de foc, si feriti cat de cat de vant, daca se poate sa bata si soarele :tropicana Dupa 3 incercari am gasit un loc frumos chiar pe malul Muresului. Am facut focul, am fript carnea, am mancat-o cu pofta ca a fost foarte buna si impreuna cu Paul si Alex (Makaveli) am plecat prin zona la pozat ca pitzipoancele :Floare: Am facut cateva poze faine (parerea mea) si am revenit la grup. Am mai stat vreo 30 min si fiind plictisiti am plecat spre casa. La ora 16:00 am fost acasa. A fost o dupamasa placuta, m-am/ne-am simtit foarte bine. :high

SlideShow-ul FOTO/VIDEO il puteti vedea la mine pe BLOG pentru ca "prietenii" mei bine cunoscuti de pe renumitul YouTube mi-au taiat din nou tot sunetul la Slide. Si doresc sa le multumesc din nou pe aceasta cale si SA MOARĂ SUB DUŞ :fcky http://lutzifer.transalp.ro/in-padure-l ... -apr-2011/

Noroc ca aici merge si de pe TriluLilu! :bounce:

Cateva Poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: Pe malul Muresului in padurea de la Fantanele, Jud. Arad!

Mesajde Stiff Rider pe Lun Apr 11, 2011 9:02 am

in primele poze am vazut racoare, apoi s-a incalzit atmosfera, frumos frumos :Limboc:
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Spor şi Lumină Bună !
Kilometraj: 75235

Re: Pe malul Muresului in padurea de la Fantanele, Jud. Arad!

Mesajde Lutzifer pe Lun Apr 11, 2011 3:11 pm

Stiff Rider scrie:in primele poze am vazut racoare, apoi s-a incalzit atmosfera, frumos frumos :Limboc:

A fost placut afara, cateodata a mai batut vantul si de aia ne-am "aparat" :raining
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul