Pierdere curent cand pun siguranta pentru ventilator.

Postaţi aici probleme întâmpinate

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Pierdere curent cand pun siguranta pentru ventilator.

Mesajde dordecer pe Dum Ian 23, 2011 2:07 pm

Buna tuturor. Am si eu o problema la un Transalp 650 din 2000 , si anume : atunci cand pun in soclul aferent siguranta ce-mi da curent la ceasul de bord , respectiv ventilatorul de racire radiator incepe sa-mi fure curent de la baterie astfel ca imi descarca relativ repede bateria chiar si cand nu folosesc motocicleta. Oare care sa fie cauza ? Daca scot siguranta respectiva nu mai am aceasta problema. De asemenea , in urma lucrarilor de intretinere , ungere la mototcicleta m-am trezit cu o piesa in plus . Nu am fost atent atunci cand am dezmembrat motocicleta astfel ca nu stiu unde ii e locul. Deduc din faptul ca e oxidata , ruginita in grad avansat ca e undeva in jurul rotii din spate unde intra des in contact cu apa . Atasez si poze cu ea. Daca m-ar putea ajuta cineva cu aceste probleme i-as fi recunoscator. Numai bine tuturor si... sa vina primavara !
Fişiere ataşate
003.JPG
004.JPG
dordecer
Cum ii zice la ....

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Re: Pierdere curent cand pun siguranta pentru ventilator.

Mesajde B43XTM pe Vin Feb 04, 2011 10:46 pm

Salut! Eu pot doar sa imi dau cu parerea: legat de siguranta, daca pui siguranta si papa curent inseamna ca fie ceasul de bord o fi vreun ceas atomic si consuma mult curent, fie ai un scurt-circuit pe traseul spre ventilator, sau poate chiar ventilatorul sa fie bulit. Incearca ventilatorul la un 12V sa vezi daca merge si daca merge ia la verificat firele (sau in ordine inversa daca ti-e mai usor).
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Înapoi la Probleme electrice