Moderatori: Andy, manach, B43XTM
tazspy scrie:PLECARE TOT JOI
maddog scrie:Da bre..e ok!Si ultimul din coloana sa ,,scape turma,, in clipa depasirii efectuate de coloana sa ramana pe banda 2 sa asigure spatele.
Andy scrie:Nu-i bai... le-am lipit.
Nu cred ca vom face prea mult pe drum pana la Obarsie... sunt numai 250 km pana acolo si estimez ca vom face maxim 5 ore pe drum in formatie extinsa.
Pe de alta parte s-ar putea sa mai vina cu noi si cei din imprejurimile Bucurestiului (Ploiesti, Giurgiu, etc.) si ar trebui sa ne calculam sa aiba si ei timp sa ajunga la locul de intalnire.
Andy scrie:Nu-i bai... le-am lipit.
Pe de alta parte s-ar putea sa mai vina cu noi si cei din imprejurimile Bucurestiului (Ploiesti, Giurgiu, etc.) si ar trebui sa ne calculam sa aiba si ei timp sa ajunga la locul de intalnire.
cristi001 scrie:Andy scrie:Nu-i bai... le-am lipit.
..Braila
As putea ajunge la Ploiesti.. Asta daca aveti drum pe acolo, eu nu stiu pe unde e Dealul Negru, sunt un pic cam dezorientat.
cristi001 scrie:Andy scrie:Nu-i bai... le-am lipit.
..Braila
As putea ajunge la Ploiesti.. Asta daca aveti drum pe acolo, eu nu stiu pe unde e Dealul Negru, sunt un pic cam dezorientat.
Vintze scrie:
Dealul negru e intre Piteşti si Râmnicu Vâlcea... acolo unde sunt micii delicioşi
Andy scrie:Traseul este Bucuresti - Pitesti - Dealul Negru - Rm.Valcea - Valea Oltului - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului.
Cred ca vom fi prea multi ptr. a iesi de pe asfalt. Ptr. forestiere vom avea timp pe parcursul intalnirii... si inca doo saptamani dupa aceea unii din noi
cristi001 scrie:Vintze scrie:
Dealul negru e intre Piteşti si Râmnicu Vâlcea... acolo unde sunt micii delicioşiAndy scrie:Traseul este Bucuresti - Pitesti - Dealul Negru - Rm.Valcea - Valea Oltului - Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului.
Cred ca vom fi prea multi ptr. a iesi de pe asfalt. Ptr. forestiere vom avea timp pe parcursul intalnirii... si inca doo saptamani dupa aceea unii din noi
Cam lung drumul pentru mine.
De la Braila la Pitesti sunt peste 300 km.![]()
Se pare ca eu o sa raman pe asfalt, totusi, dar o sa recuperez.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori