Moderatori: Andy, manach, B43XTM
transalp scrie:salutare,
Eu cu Gery coacem un mic traseu spre Obirsie, unde va fi Intrunirea Transalpistilor 2009. V-om pleca Joi si vreau sa stiu daca sunt doritori din zona Arad-TM-Lugoj.
Numai bine,
Gheza

fade2black scrie:@chriss
Lasa-mi te rog numarul tau de telefon intr-un pm... Esti binevenit!
In privinta traseului, prima varianta ar fi TM-Deva-Cugir apoi partea cu off pe valea Cugirului (DJ704) pe un drum paralel cu DN67C (Sebes - Novaci) pana la lacul Oasa si de acolo directia Obirsia Lotrului. Nu am cunostinte de starea drumului, in cel mai rau caz ne intoarcem si mergem pe valea Sebesului, pe asfalt pana la Oasa. Partea cu off e destul de lunga, peste 60 km si nu am detalii despre starea drumului. Daca nu putem trece ne intoarcem in Sebes si de acolo avem asfalt pana la Oasa.
Numai bine,
Fade

coach scrie:Eu pot sa plec de abia vineri din Timisoara.
Traseul e cel bine cunoscut Tim - Lug -Car - Hateg - Petrosani-si LA MUNTEEEEEEEEEEE.
2 persoane plus 3 genti !!!!!!!!!!!!! .
Daca mai e cineva care vine vineri..........sunt dispus sa facem pereche, duet, trio, cvartet sau cati om fi.
Tel. meu e 0721734243.
Mai bine sunati decat pe forum pentru ca nu intru infiecare zi.
Ceau

fade2black scrie:Eu se pare ca am ramas singur, Gery s-a retras. Dar traseul ramane.
Gheza
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori