Moderatori: Andy, manach, B43XTM
care ma face sa nu merg mai tare de 100 km/h, asa ca cine doreste ne poate depasi linistit, fara nico suparare 
Eu ma gandeam la 5 datorita faptului ca Sambata ar trebui sa fie ,,parada"si ar fi pacat sa nu ajungem si noi,din cate am vazut eu pe harta sunt cam 300km si o sa facem cam 5 ore(pe Buzau 240km).Referitor la punctul de intalnire eu stau in com.Tunari si o sa va astept in Otopeni daca mergem pe DN1.florinelu30 scrie:Pt. ''Tazspy'' -eu vroiam sa plecam pe brasov-targu secuiesc
Si am merge asa
1-florinelu30
2-ramirez
3-tazspy
Pe la cat sa fie ora 5-6-7 ???
Lutzifer scrie:2 TransALP`uri din ARAD echipate cu 4 persoane, Eu cu Atti (fratemio) + fetele cel mai probabil plecam de Joi 28.iulie de pe la ora 15-16:00 cu oprire prima noapte langa NERA (Arad - Naidas 200 km).
A doua zi 29.Iulie vrem sa trecem pe la Vama Naidas la Sarbi si de acolo la Bulgari sa facem Clisura Dunarii pe partea lor si sa intram langa Portile de Fier pe la Gura Vaii in tara.
(Apropo , a testat deja cineva ... te lasa la Sarbi doar cu buletinul? Ca din 12 Iunie 2010 cica ii voie!) ... de la Gura Vaii spre Slatina - Pitesti - Brasov - Targu Secuiesc - Lepsa. Aprox 600 km pentru ziua de Vineri. O sa ajungem undeva pe inserate la Lepsa...
Daca mai vrea cineva din zona sa ni se alature ar fi fain ...![]()
Harta cu traseul pe care intentional sa-l urmam... (deocamdatapoate se mai schimba treburile)

vest scrie:Lutzifer scrie:2 TransALP`uri din ARAD echipate cu 4 persoane, Eu cu Atti (fratemio) + fetele cel mai probabil plecam de Joi 28.iulie de pe la ora 15-16:00 cu oprire prima noapte langa NERA (Arad - Naidas 200 km).
A doua zi 29.Iulie vrem sa trecem pe la Vama Naidas la Sarbi si de acolo la Bulgari sa facem Clisura Dunarii pe partea lor si sa intram langa Portile de Fier pe la Gura Vaii in tara.
(Apropo , a testat deja cineva ... te lasa la Sarbi doar cu buletinul? Ca din 12 Iunie 2010 cica ii voie!) ... de la Gura Vaii spre Slatina - Pitesti - Brasov - Targu Secuiesc - Lepsa. Aprox 600 km pentru ziua de Vineri. O sa ajungem undeva pe inserate la Lepsa...
Daca mai vrea cineva din zona sa ni se alature ar fi fain ...![]()
Harta cu traseul pe care intentional sa-l urmam... (deocamdatapoate se mai schimba treburile)
![]()
vezi ca 28iulie nu-i joi.....si da se poate trece cu buletinu(io am trecut). nu uita sa ai carte verde de srb.

vest scrie:![]()
vezi ca 28iulie nu-i joi.....si da se poate trece cu buletinu(io am trecut). nu uita sa ai carte verde de srb.
vintze scrie:se merge la sarbi doar cu buletinu? stiam ca ei nu sunt in ue...
Schumy scrie:Eu vreau sa plec din Cluj vineri dimineata. Acuma ramane de vazut cine mai vine atunci...
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori