Plimbare prin Jud. Arad, Cetatea Siria! 13.Mar.2011

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Plimbare prin Jud. Arad, Cetatea Siria! 13.Mar.2011

Mesajde Lutzifer pe Lun Mar 14, 2011 6:30 pm

Plimbare de Duminica prin Judetul ARAD. Eu unu si personal am facut o plimbare ceva mai lunga fata de restu :D Arad-Curtici-Arad-Lipova-Siria-Arad! Am bagat aprox 175 km. Ne-am intalnit la ora 12:00 in peco Luk-Oil din Ar Nou: Eu si Silvia cu TransALP-u, Atti cu Moni cu TransALP, Titi (Vest) cu TransALP, Clau cu TransALP si Zoli (Ocsi) cu BIG DR. La ora 12:15 ne-am intalnit la sensul giratoriu dintre AR NOU si Senicolaul Mic cu Nicu (Korben) si Radu, cu Yamaha XJ600 Diversion, care din cauza drumului prost a abandonat.
Am mers “prin spate” spre Lipova prin satuletele Fantanele, Frumuseni, Neudorf, Zabrani. Aici am facut o pauza la Luf (Luci) acasa, am stat cam 20 min si ne-am continuat drumul mai departe spre Lipova. De data asta nu am mai intrat pana in Baile Lipova, am luat-o pe Valea Muresului inapoi spre Arad pana in Paulis unde am facut dreapta spre Gioroc si mai apoi Siria. Am urcat sus la Cetate, drumu a fost uscat dar groaznic de rau, scutura foarte tare. Am prins totusi o mica portiune de noroi, de la releu la “cetate”… in portiunea din padure unde nu ajunge soarele. Sus evident batea foarte tare vantul, ca doar a batut toata ziua :P Am stat cam 30 min sus si am inceput coborarea… Din Siria am urcat si pana la Feredeu, unde am stat 5-10 min. De aici directia Arad, am ajuns la ora 16:20-16:30 in Arad.
A fost o iesire foarte reusita, am simtit ca am bagat si ceva kilometrii ( mai ales eu :D ), vremea a fost foarte buna cu “micul” inconvenient ca a batut destul de tare vantul toata ziua.

Puteti vizita si blogul, aici gasiti mai multe poze!
http://lutzifer.transalp.ro/arad-lipova-siria-arad-13-mar-2011/

SlideShow FOTO/VIDEO, PART 1

SlideShow FOTO/VIDEO, PART 2

POZE:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul