daca va fi uscat as vrea sa vin si eu
0733.730.113
Adrian
Moderatori: Andy, manach, B43XTM

asilindean scrie:Salut,
0733.730.113
Adrian
asilindean scrie:Salut,
0733.730.113
Adrian
vintze scrie: dar vremea zice -3 maxima la bucureşti
Angi scrie:Daca va fi uscat, sambata(16) ne tragem izmenele cu blana si bagam o tura scurta de primavarape traseul buc-ghimpati-giurgiu-zimnicea-alexandria-buc.
Plecare undeva pe la 11.00 si viteza in jur de 100-110. Suntem 2 si mai cautam maxim 2.
0723.257.582
Angi scrie:Angi scrie:Daca va fi uscat, sambata(16) ne tragem izmenele cu blana si bagam o tura scurta de primavarape traseul buc-ghimpati-giurgiu-zimnicea-alexandria-buc.
Plecare undeva pe la 11.00 si viteza in jur de 100-110. Suntem 2 si mai cautam maxim 2.
0723.257.582
Mersul in 4 motoare mi se pare ideal.
Acum echipa este completa. Din pacate voi retrage invitatia.
Numai bine tuturor.
Andy scrie:Bai da' ce selectiv a devenit bemveistu' de la o vreme incoace.
Angi scrie:Andy scrie:Bai da' ce selectiv a devenit bemveistu' de la o vreme incoace.
hai ca esti rautacios.....
daca ziceam tu mergi, tu nu, atunci eram selectiv
eu am zis doar ca facem echipa de 4 motoare. primul venit, primul servit. asta nu inseamna ca sunt selectiv. uite, spre exemplu musiu asilindean a zis ca vine si acum e membru de baza pentru excursia de sambata
daca nu ai aruncat doar o vorba ca romi data trecuta si intr-adevar vrei sa mergi, esti binevenit
Andy scrie:
nu vin bai bemveistule. decat sa te incrunti la mine tot drumu' ca un mofluz ce esti ca-ti am stricat dream teamu', echipa echipelor si solutia succesurilor de 4 motoare... ma sacrific si stau acasa. o sa ies in duminica cu sot. dai si tu o bere diseara sa fie toata lumea impacata
Angi scrie:Andy scrie:
nu vin bai bemveistule. decat sa te incrunti la mine tot drumu' ca un mofluz ce esti ca-ti am stricat dream teamu', echipa echipelor si solutia succesurilor de 4 motoare... ma sacrific si stau acasa. o sa ies in duminica cu sot. dai si tu o bere diseara sa fie toata lumea impacata
deci a fost asa cum am banuit. ai vrut doar sa fii rautacios.....
bere am dat data trecuta. daca mai vin, acum dai tu ca sa-mi treaca mofluzenia.....

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori