Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andy scrie:Salutare
Cine ma poate ajuta cu reperele 1, 2 si 14 din schema de mai jos? Reperul 3 deja il am.
Schema este de la un sistem de prindere (Y163) pentru suportii de la cutiile laterale (Wingrack E140, E141, E150 sau E151) facute de GIVI pe sistemul monokey. Imi trebuie pentru a fixa sistemul de prindere sus-mentionat pe o Honda Transalp XL650V.
Ca si standard de calitate pe care il urmaresc, reperele respective trebuie sa poata sustine (... cu succes, fara a ceda) cate o cutie cu bagaje de 20-25 kg inclusiv la zdruncinaturi si socuri care o sa si le ia pe drumuri foarte proastre si drumuri forestiere.
PS: sau mi-ar fi de ajutor si daca cineva are acest sistem de fixare si vrea sa "scape" de el.
dan_motor2003 scrie:Salut, eu am WINGRACK2 pe a mea dar sistemul de prindere e cu totul altfel , similar e doar bara care vine la scarita, suportul se prinde cu 2 piese metalice masive in forma de "L" de cadrul care vine la suportul topcaseului....Asta la TA600.
Daca te ajuta cu ceva pot sa fac ceva poze si masuratori..
Belbody scrie:Eu am Wingrack, daca vrei te pot ajuta cu masuratori si poze. Sustine 25kg fara probleme zic eu, insa nu e indicat.

B43XTM scrie:sa le porti sanatos!!
dar acum ca le-ai cumparat si stii cum arata, asteptam sa manufacturezi si pentru noi![]()
![]()

Unchiu' scrie:Daca tot nu au fost amatori de "dezmatzarit" capra am fost nevoit sa imi iau asa ceva
M-am sacrificat, ce sa fac...![]()
![]()
![]()
Stima,
Liviu
Andy scrie:Unchiu' scrie:Daca tot nu au fost amatori de "dezmatzarit" capra am fost nevoit sa imi iau asa ceva
M-am sacrificat, ce sa fac...![]()
![]()
![]()
Stima,
Liviu
Si ti-ai luat mai multe sa ai de rezerva?Mai vad nieste suporti in prima poza sus in in stanga

florin_bgdn scrie:Unghiule.... semnale... doar semnale... la fel cu astea - se gasesc?

florin_bgdn scrie:Unghiule.... semnale... doar semnale... la fel cu astea - se gasesc?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori