Va atasez si o poza cu noua jucarie si nu va pot dori decat sa traiti sentimentele care ma incearca de o saptamana incoace.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

freeenduro scrie:Asa sentimente care zici tu ca te incearca de cateva zile...sunt unice in viata unui om. Nu vorbesc in cunostinta de cauza dar tare as vrea sa intru si eu in randul lumii cat mai curand.
In primul si primul rand sanatate lui si familiei ce l-a aus pe lume si...
SPER CA NU NE LIPSESTI DE LA INTRUNIREEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
freeenduro scrie:Asa sentimente care zici tu ca te incearca de cateva zile...sunt unice in viata unui om. Nu vorbesc in cunostinta de cauza dar tare as vrea sa intru si eu in randul lumii cat mai curand.:

john scrie:felicitari si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui...si el sa se bucure de voi
freeenduro scrie:Asa sentimente care zici tu ca te incearca de cateva zile...sunt unice in viata unui om. Nu vorbesc in cunostinta de cauza dar tare as vrea sa intru si eu in randul lumii cat mai curand.:
...sentimente sunt in fiecare zi alaturi de ei (copii), diferite , dar in fiecare zi...!!!
o sa iei parte alaturi de el la prima bere,... tigare,... femeie, ...etc. de fiecare data o sa fie un sentiment... mai ales cand o sa mearga pe motor alaturi de tine, cu motorul lui...!!!
traieste din plin aceste bucurii unice si ireversibile !!!
@ flavius: la ce te referi cand zici in randul lumii???... noi stiam ca esti pe alta lume ... dar...
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori