Schimb ulei furca

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

Re: schimb ulei furca

Mesajde ivanp pe Mar Iun 09, 2009 6:52 pm

cristi001 scrie:@ Belbody- manualul recomanda sa prinzi capacele la amortizoare cu o cheie cu clichet (eu asa am facut).
Nici mie nu mi-a iesit din prima, e cam ca la loto, dar pana la urma trebuie sa o nimeresti. apasam cheia cu podul palmei chiar in dreptul arcului.

:D ... nu e chiar ca la loto ... joc de ceva ani ... si n-am castigat niciodata pana acum.
important e sa apesi uniform pe suprafata piulitei si eu m-am gandit ca daca separ cele doua forte (apasare si rotatie!) o sa creasca sansele de reusita. Daca bagi o tubulara pe piulita capac cu o cheie clicket cu maner si apesi si rotesti in acelasi timp ... eu zic ca sunt sanse maxime sa apesi mai mult pe partea in care este indreptat manerul clicketului.

Acum il asteptam pe Korben (acum am vazut ca intrebarea lui ii era adresata si il rog sa ma scuze ca m-am bagat in seama :D ) sa vedem el ce algoritmi aplica cand joaca la loto si cat de des a castigat.

Stima,
Paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Mesajde Belbody pe Mar Iun 09, 2009 7:59 pm

Am reusit pana la urma.
Am incercat cum spuneti voi, dar nu sunt suficient de fortos, reuseam sa tin presat maxim 30 sec, de prins filetul nu am reusit. Cu inelara mare nu am incercat, desi m-am gandit.
Am facut altfel mult mai simplu si fara efort.
Distantierele fiind ca un cilindru taiat pe inaltime, lung de 8cm, am indoit captele de sus putin spre exterior, ca sa aiba 2 colturi. Apoi am presat arcul cu o surubelnita lunga fixand-o in ghidon. Am bagat distantierele astfel incat marginile indoite sa se sprijine in filet. Am scos surubelnita si distantierele au ramas blocate, tinand si arcul totodata. Am bagat capacele si Uraaaaaaaaaaa!!!
Nu stiu daca distantierele mele sunt originale, dar sunt din tabla groasa indoita ca o teava taiata pe lungime. Ca un patrat de tabla rulat in forma de cilindru si nesudat la mijloc. Mie imi par home-made, nicidecum originale.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 30000

Mesajde Korben Dallas pe Mar Iun 09, 2009 10:11 pm

Pai dupa ce le-ai stricat tu, arata ca niste distantiere hammer-made, nu home made
Asa sunt toate, nu mai mormai atata :Limboc:
De fapt, ele chiar SUNT home-made
Home = Japan
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Mie Iun 10, 2009 4:28 am

N-am stricat domne' nimica, numa le-am indoit colturile.
Bine ca m-ai lamurit.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde The_Mask pe Dum Iun 28, 2009 8:11 pm

Simeringurile sunt astea? http://www.romimoto.ro/shop.php?op=view ... e=83000291
Ma gandesc sa le schimb odata cu uleiul pentru ca tot vreau sa schimb cele doua burdufuri de cauciuc.
As baga un 10W pentru ca si mie mi se pare foarte moale suspensia fata. Ce ulei imi recomandati? Inteleg ca nu e ulei de motor.
"Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt, pentru a fi percepute senzorial şi de către proşti!" Nae Ionescu.
The_Mask
Merg pe o roata

Vorba de duh: Esti prost?
Kilometraj: 34000

Mesajde adrian pe Lun Mar 01, 2010 12:59 am

tot e vb de furca,niste burdufuri unde pot gasi?
tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]
adrian
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: live to ride,ride.eat.sleep.
Kilometraj: 39000

Mesajde Unchiu' pe Sâm Mar 06, 2010 9:21 pm

adrian scrie:tot e vb de furca,niste burdufuri unde pot gasi?

Salve,

La Louis,
10045815(cod) FALTENBÄLGE ARIETE SCHW.(denumire/culoare) D=39-42/57-62 LÄNGE 370MM (dimensiuni )32,95(si pret)
din pacate numai negre, dar numai astea merg la transalp din ce gasesti la Louis

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...

Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde Unchiu' pe Sâm Mar 06, 2010 9:23 pm

The_Mask scrie:Simeringurile sunt astea? http://www.romimoto.ro/shop.php?op=view ... e=83000291
Ma gandesc sa le schimb odata cu uleiul pentru ca tot vreau sa schimb cele doua burdufuri de cauciuc.
As baga un 10W pentru ca si mie mi se pare foarte moale suspensia fata. Ce ulei imi recomandati? Inteleg ca nu e ulei de motor.

:Dejtu2: 10W...15W...ce vrei tu mere si inca fara probleme.(ce marca preferi)

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...

Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde adrian pe Mar Mar 09, 2010 1:43 am

32, cam scump domne halatu" ,ma gandesc sa tai furtunul la aspirator ,e mai ieftin,any wAY ,multam fain de raspuns oricum!sa auzim numa de bine!
tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde Bonzo pe Mie Mar 10, 2010 11:48 pm

Nu-i rea ideea cu furtunu' de la aspirator..... merita incercat.... e mocca :Dejtu:
Bonzo
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: Viata-i faina oricum ar fi ...
Kilometraj: 49500

Mesajde iulian pe Lun Mar 22, 2010 3:40 am

cristi001 scrie:Gata, am terminat de schimbat uleiul furca , plus semeringurile. Am cauciucuri noi , tot Anakee, roti echilibrate. Roata spate are o suta grame de plumb pentru echilibrat.

Am mers 300 km in weekend, nici nu mi-am mai recunoscut motocicleta, se simte mult mai bine, fata mult mai "teapana" , nu se mai simt socurile in partea dorsala,
stabilitate crescuta. A fost ceva munca , dar a meritat.

Care mai umblati prin amortizoare, va recomand sa va procurati din timp inelele din teflon, pentru ca la ale mele stratul de teflon era cam pe duca.

unde ai gasit in apropiere de GL-BR sa centrezi roata spate ? si cat ai dat ?
iulian
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Deci, cum ziceam ?

Mesajde iulian pe Lun Mar 22, 2010 3:44 am

adrian scrie:32, cam scump domne halatu" ,ma gandesc sa tai furtunul la aspirator ,e mai ieftin,any wAY ,multam fain de raspuns oricum!sa auzim numa de bine!

s-ar putea sa dai lovitura cu furtunu de aspirator ptr ca cele de la HONDA care costa cat nu fac la jetul de la spalatorie pleznesc , ambele mi-au pleznit . acu o sa ziceti ca sa nu o mai spal cu jetu sub presiune da ideea e ca mi se pare de kkt sa dai atatia bani pe ele si sa se rupa la un jet de apa. sun cazuri in care se murdareste ft tare si nu iese bine la carpa sau alta metoda "home-made"
iulian
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Deci, cum ziceam ?

Mesajde adrian pe Mie Mai 26, 2010 10:00 am

dedic o intrebare la subiect:cat oloi ia fiecare amortizor la PD06?550 ml am inteles bine?ca oloiul e doar la litru si parca nu as cumpara 2 litri aiurea,as lua doar 1 litru da as avea doar 500 de fiecare amortizor si am impresia ca nu e suficient... :Renu:
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde adrian pe Mie Mai 26, 2010 10:49 am

549 ml vascozitate,5 w la pd06 ...m-am lamurit ,conformmanualului... :Dejtu:
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde pika pe Mie Mai 26, 2010 8:46 pm

aiurea faza cu uleiul din furca, parca este facut in ciuda romanului.
trebuie sa cumperi 2 l ca sa folosesti 10% din cel de-al doilea litru.
pika
Merg pe o roata

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Suspensie si cadru