Ce hoby-uri mai au transalpistii?

Aici vă puteţi prezenta partenerele :)

Moderatori: Andy, Korben Dallas

Re: Ce hoby-uri mai au transalpistii?

Mesajde Korben Dallas pe Lun Iun 22, 2009 2:26 pm

Belbody scrie:Deci trebuie sa facem "coltul choperistilor" si sa te punem sef. :P

Hai ca deja ti s-a urcat la cap :lol:
Nu numai ca nu e Transalp, dar nu e nici enduroaica, nu e nici macar Honda :oops:
Si eu am călărit cioapăre şi în afară de faptul că la viraje strânse îmi intra ghidonul în meclă, nu e nimic senzaţional

A, totusi, am gasit ceva: mie imi sta bine pe chopper, ca am burtica
moto-travel.ro cultură pe două roţi
Maimuţele s-au dovedit mai şmechere ca omul: n-au vorbit şi au scăpat de muncă.
Mona Latif-Ghattas

Imagine

Reguli de bază pe transalp.ro
Korben Dallas
Moderator

Specimen: XL600
Vorba de duh: care e tasta infinit?
Kilometraj: 88888

Mesajde mandeamarcu pe Lun Iun 22, 2009 2:27 pm

Belbody scrie:Deci trebuie sa facem "coltul choperistilor" si sa te punem sef. :P

pe vintze da :Nigar: .... ca el a incalecat o gramada, io doar cu asta am mers o zi, pot sa zic ca sunt incepator :Dejtu:
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Lun Iun 22, 2009 2:45 pm

Mie nu-mi plac oricum ar fi, nu as merge cu asa ceva. Poate doar ca aspect cand esti asa dus un pic de melancolie...
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde Belbody pe Lun Iun 22, 2009 2:53 pm

Korben Dallas scrie:

Hai ca deja ti s-a urcat la cap :lol:

Ma iertati sefu... :Salutare: :oops:
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde vintze pe Lun Iun 22, 2009 3:29 pm

mandeamarcu scrie:

pe vintze da :Nigar: .... ca el a incalecat o gramada, io doar cu asta am mers o zi, pot sa zic ca sunt incepator :Dejtu:

am incalecat, dar nu mi-au placut. nu am facut nici drumuri foarte lungi. desi pentru asta sunt facute. sincer sa fiu, in oras mi se par destul de greu de manevrat. si pozitia aia, pe spate nu mi se pare deloc avantajoasa pe viraje. probabil ca daca il incaleci zi de zi, te obisnuiesti si cu ea. eu, daca mi-as lua chopper, numai asa ceva mi-as lua http://mybikeshop.wordpress.com/2008/03/19/kawasaki-vulcan-1500-classic/
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde mandeamarcu pe Joi Iul 09, 2009 8:18 am

mandeamarcu scrie:
vintze scrie: dar eu nu-mi dau seama ce este. :oops: ce impresie ti-a lasat. am incalecat si eu doar choppere la viata mea, dar nu m-au dat pe spate...

este un yamaha midnight star de 1300, preluat de la unul pe care l a lovit criza, ce sa zic destul de aprope de pamant, stabil asa in mers,pe spate are cauciuc ca la mine de 130 (pe fata :shaking2: ), dar la curbe parca nu le iau asa usor ca si cu TA are alt centru de greutate undeva jos ,trebuie sa stau mai drept cu el, stai in schimb ca si in sufragerie iar pasagerul se uita peste tine, in general asa destul de lejer la mers nu prea te solicita....

in urma unei vizite a proprietarului la moto de mai sus, sunt dator fata de el cu o modificare... cauciucul lui din fata este de 130 iar al meu din spate este de 130 la prima postare am gresit dimensiunile el pe spate are undeva la 200 si ceva :Palidu':
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde pista pe Joi Oct 22, 2009 10:06 pm

Cel mai nou hobby: gps ul si anume geocachcing ,icerc sa caut cit mai multe ,,comori,, ascunse .Partea buna ca sa gasesc o geocutie mai la distanta trebuie sa folosesc transalpul din dotare.Este o ocazie sa mai dezmortim picioarele si sa ne mai uitam prin jur sa vedem ce peisaje frumoase ne ncojoara.In plus te simti din nou ca un copil cind cauti comori. iata si lincul din romania http://geocaching.plus.ro/
pista
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: vazzeg
Kilometraj: 57000

Mesajde freeenduro pe Lun Mar 08, 2010 1:04 pm

Pasiuni? absolut tot ce are un dram de periculos si care produce ceva adrenalina. Visez la multe dar momentan Enduro, cross, bungee jumping, muzica, fotografie, calatorii si iar calatorii si in viitorul cat mai apropiat as vrea sa invat si sa achizitionez un paramotor. Iar ocupatia de zi cu zi este Fier forjat si diverse confctii metalice
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Cine rade la urma...treaba lui
Kilometraj: 69

Mesajde Schumy pe Mie Apr 21, 2010 9:00 pm

Clar si concis: fotografie, ciclism, baschet...
Schumy
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Vorba de duh: Apa, paie si bataie
Kilometraj: 33000

Anterior

Înapoi la Who am I ?