Moderatori: Andy, Korben Dallas
Unchiu' scrie:Salut ideea cu localizarea!
Liviu Linca, Urziceni-Bucuresti...Bucuresti-Urziceni, oricand si la orice ora daca e nevoie de ajutor(chiar si la o bere/suc in tranzit), 0726.339.729, musai sa pun si emailu' :liviunarcis@yahoo.com
Nu mai am gepeseu, taman ce l-am dat...si nici coordonatele Urziceniului de Ialomita nu le stiu...
B43XTM scrie:localizarea inca e valabila, dar la nivel de oras si se mai adauga pe acolo oameni in limita timpului disponibil a celui care o mai actualizeaza (pe calupuri :p)
teoretic coordonatele de pe google earth ar trebui sa fie ok.
freeenduro scrie:eu tot nu apar unde trebuie al fel ca toti cei din Codlea- Brasov. NU o lua ca pe o mustrare sau mai stiu eu ce zic si eu asa...
1 - Sa imi spui draga Gheza daca mai datele corecte GPS (le-am scris in mesajele trecute pe topicul acesta) daca nu de unde sa le iau cat mai corecte? (google earth e ok?)
2 - Cum fac ca atunci cand cineva pune cursorul pe patratelul meu de pe Harta, sa apara si poza mea?( de la avatar de exemplu?
Mulumire anticipate domnului Gheza![]()
![]()
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori