Moderatori: Andy, manach, B43XTM
freeenduro scrie:Eu pe acesta l-am cumparat si am facut max 400km cu el si acum este DE VANZARE. Imi trebuie ceva mai inalt.
Deci cine este interesat Winshield-ul este de vanzare si arata perfect. Astept o oferta corecta si l-am dat.
ivanp scrie:"Acesta" probabil e MRA Vario?
Te-ar interesa schimb cu Givi Touring?
Ce inaltime ai?
Numai bine,
Paulfreeenduro scrie:Eu pe acesta l-am cumparat si am facut max 400km cu el si acum este DE VANZARE. Imi trebuie ceva mai inalt.
Deci cine este interesat Winshield-ul este de vanzare si arata perfect. Astept o oferta corecta si l-am dat.
freeenduro scrie:inaltimea mea este de 1.79
ivanp scrie:freeenduro scrie:inaltimea mea este de 1.79
Atunci cu Givi Touring la 40-60 km/ora iti vine curentul de aer zona gurii/nas/viziera.
Cu MRA unde iti bate?
La ce parbriz te-ai gandit "mai inalt"?
Stima,
Paul
freeenduro scrie:
Da la unul mai inalt m-am gandit. Mie imi bate undeva in frunte si vreau sa imi treaca peste.
freeenduro scrie:Andy are unu pe motor tot de la MRA si cred ca acela imi va fi bun
freeenduro scrie:Andy are unu pe motor tot de la MRA si cred ca acela imi va fi bun
freeenduro scrie:ivanp scrie:"Acesta" probabil e MRA Vario?
Te-ar interesa schimb cu Givi Touring?
Ce inaltime ai?
Numai bine,
Paulfreeenduro scrie:Eu pe acesta l-am cumparat si am facut max 400km cu el si acum este DE VANZARE. Imi trebuie ceva mai inalt.
inaltimea mea este de 1.79 si imi trebuie ceva mai inalt,
ai o poza cu parbrizul tau?
Andy scrie:freeenduro scrie:Andy are unu pe motor tot de la MRA si cred ca acela imi va fi bun
Io cred ca a lu' Andy nu-ti va fi bun...poate unul ca al lui
ivanp scrie:Salut,
Din mania testarii produselor aftermarket pentru transalp ... am de vanzare parbrizele de mai jos:
FiveStars - e nou, doar scos din ambalaj - 70euro
Givi Touring - folosit 2000km - 60 euro
FiveStars e cu vre-o 5-7 cm mai scurt decat Givi.
Daca e cineva interesat ... PM.
Numai bine,
Paul
ivanp scrie:Bre, nimeni interesat de un parbriz mai inalt?
50eu - mai acopar si eu din pretul gentilor ca altfel mi-o iau in freza acasa.
sanatate,
paul
Mama_Zmeilor scrie:Salut Paul,
A trecut ceva vreme de la oferta ta, banuiesc ca nu mai e de actualitate. Sau?
Era vorba de Givi turing, asa-i? Adica de asta: http://www.givi.it/Screens--spoilers/Spoiler/D209S
Io am avut unul si nu am stiut ce bun e, decat cand nu l-am mai avut.![]()
Daca il mai ai si vrei sa te scapi de el, da un semn.
Merci!
Florin
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori