Cutia filtrului de aer

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Cutia filtrului de aer

Mesajde reltih pe Mar Noi 03, 2009 2:32 am

dragi posesori de pd06 in special, sub cutia filtrului de aer noi mai avem o mica cutiuta din care iese acel furtun de scurgere cu dop din stanga motorului, are you with me ? e clar pana aici ? bun, tot din mica cutiutza mai pleaca un furtun spre cilindrul din spate, acum trebuie sa stiti de care cutiuta vorbesc, daca nu uitati-va, bun ... la vacutza mea, respectiva cutiuta, in zona furtunului care pleaca inspre cilindru inclusiv pe furtun este ulei proaspat scurs, destul de mult, n-am garantia 100% ca e ulei dar e cu siguranta la fel de vascos, acu vin yo si va intreb: Ce dracu' este acea cutiuta ? contine vreun filtru ceva care ar putea fi infundat, care este rolul ei ? in manuale nu am gasit nimic despre ea ! Va rog veniti cu idei ca e al dracu de greu sa scoti ditai cutia aia cu totul de acolo, trebuie dat tot curul motoretei afara, precizez ca filtrul de aer nu este jegos si furtunelul ala de scurgere a fost golit regulat !
Va multumesc !
Cu cel mai al dracu' respect, va salut ! :Salutare:
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Re: Cutia filtrului de aer

Mesajde Belbody pe Mar Noi 03, 2009 5:38 pm

Pai poa sa fie un fel de "cranckase pressure circulating valve..".. ca la masini, valva pcv..
Ia aer din cavitatea motorului prin furtunul de care zici ca e in capul cilindrului si il intoarce prin cutia aia inapoi in admisie... Eu zic ca e normal sa ai ulei acolo, devreme ce furtunul comunica cu capacul chiulasei, pe furtunul ala cred ca ies si cativa vapori de ulei, nu ulei in sine, ca uleiul nu curge in sus...
Eu zic sa-l lasi dracu, evendtual desfa cutiuta si vezi ce e in ea... de fapt am si eu una in portbagaj (o "airbox") si o sa ma uit ce e cu aia... in fine, daca se desface...

Acuma am vazut, da, e chinul dracului sa scoti airboxu, eu nu stiu cum dracu le monteaza aia la fabrica..
LA motocicleta pe care am dezmembrat-o, demontasem absolut tot de pe cadru, si tot nu reuseam sa scot airboxu... iese pana la urma cu chin prin partea de jos-spate a cadrului..
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Re: Cutia filtrului de aer

Mesajde florinelu30 pe Lun Apr 26, 2010 10:28 pm

Acum am purjat si eu uleiul de acolo,a iesit cam 25-50 gr.
florinelu30
Merg pe o roata

Vorba de duh: Iubesc Romania
Kilometraj: 42

Înapoi la Discuţii generale