Ma prezint: Sebastian din Timisoara, 30 de ani fara un pic, pe motor oficial din August 2009 (ca atunci mi-am luat categoria).
Partenerul meu de calatorii este -bineinteles- un Transalp cu ceva mai multa personalitate decat am eu in ale motociclismului. Am postat poze si pe forumul vecin. Transalp din 1997, unic proprietar in Italia. Aprox 23000km.
Ziceam ca e un transalp si ceva in plus pentru ca are niste extras care m-au atras. A fost... dragoste la prima vedere
Are asa:
-rezervor acerbis de 30 si ceva de litri
-aparatori maini acerbis
-ceva crashbar
-computer de bord IMO r300 (Care mai face figuri ca orice electronica), imi zice tot felu de chestii faine care probabil nu o sa le folosesc tot timpu
-furca fata WP
-central spate cu pretensionare reglabila
-sa de o persoana, portbagaj dural
-parbriz si scut motor din kevlar (cu buzunare pentru scule) de la boano (mi-a trebuit ceva sa ma obisnuiesc sa privesc mai in fata ca nu vad prin parbriz)
-toba leo vince x3
-are alt lant mai gros si pinonu spate e altu
-protectia la lant e cu un sticker touratech da nu stiu daca sigur e de firma (e faina oricum)
-zgarieturi ascunse de stickere
Motorul merge intr-un mare fel. Eram obisnuit cu un sprint mai bun de la Pegaso care l-am avut dar e bine si asa, am scapat de vibratii.
Il am cam de 2 saptamani si ceva si am facut cu el cam 1500 de km. Fara probleme.
Bine v-am gasit inca o data si drumuri bune !

News