Count me in ! Leonard Posirca, Focsani, Vrancea , leonardposirca@gmail.com . Pe forum nu prea am timp de crosetat dar daca treceti prin poarta sudica a Moldovei, apelati la 0723.595358 pentru o vorba buna, o bere, o cheie de 10, o maslina , o atentie ....
S-a actualizat lista. Am incercat sa organizez membrii pe judete. Cine vrea sa ii apara o mica poza sa le posteze aici sau email la office@transalp.ro.nospam. Stergeti nospam.
Salut! E f faina jucaria numai ca harta tr sa fie plina, cum de fapt e in realitate. E bine sa ai mereu pe cineva (de-al nostru) aproape. Eu sunt Paval Danut din Galati. Am 0732.220.931 si mail pavalus@yahoo.com. Care vine prin zona nu va regreta daca -mi va cere ajutor. Pe curand!
Ideea de baza a unei harti se numeste "coordonate" Eu inca nu am vazut GPS care sa gaseasca un loc pe baza numarului de telefon Cine nu are GPS, se poate folosi cu succes de Google Maps pentru aflarea si comunicarea pe forum a coordonatelor proprii E de preferat ca aceste coordonate sa fie comunicate in format zecimal, respectiv de forma N46.253655, E21.553366