Costinesti

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Costinesti

Mesajde doctoril pe Lun Iun 21, 2010 12:25 pm

asa arata mare la Costinesti in wkd 18-20 iunie 2010

http://picasaweb.google.ro/doctorucivil ... ostinesti#

PS: costumele de ploaie portocalii din ultima poza sunt doar frumoase, ca dupa nici 5 min de mers prin furtuna cu ele eram fleasca :( amandoi, a intrat apa si pe la gat pe sub casca, si pe la maini pe undeva, eu m-am udat bine la gogonele, de acolo mi-a curs pe picioare in jos in cisme ... am mai dat si o gramada de bani pe ele la salonul moto din Bucuresti :oops: asa ca daca le vedeti la vanzare, cumparati doar pt dusmani
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Re: Costinesti

Mesajde Angi pe Sâm Iun 26, 2010 9:13 am

doctoril scrie:PS: costumele de ploaie portocalii din ultima poza sunt doar frumoase, ca dupa nici 5 min de mers prin furtuna cu ele eram fleasca :( amandoi, a intrat apa si pe la gat pe sub casca, si pe la maini pe undeva, eu m-am udat bine la gogonele, de acolo mi-a curs pe picioare in jos in cisme ... am mai dat si o gramada de bani pe ele la salonul moto din Bucuresti :oops: asa ca daca le vedeti la vanzare, cumparati doar pt dusmani

Si pe noi ne-a prins torentiala aia la intoarcere. Dar, chiar inainte sa inceapa nebunia, am oprit intr-un spatiu de popas de pe autostrada si ne-am bagat intr-un foisor. Am lasat sa se potoleasca nebunia si-am plecat usor cand doar mai picura putin. Am ajuns uscati acasa :soarele:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 0

Mesajde doctoril pe Sâm Iun 26, 2010 11:55 am

am vazut ca ai mers cativa km in spatele nostru, apoi te-ai plictisit de atatea Honde in fata ta si te-ai dus :lol:
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Mesajde tazspy pe Sâm Iun 26, 2010 6:43 pm

Ia zi gogonelele sun acum murate :lol: :lol: ca tu tot superb ramai :Dejtu2:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde Angi pe Dum Iun 27, 2010 8:54 am

doctoril scrie:am vazut ca ai mers cativa km in spatele nostru, apoi te-ai plictisit de atatea Honde in fata ta si te-ai dus :lol:

Breeeeeeee, voi erati??? Nu v-am recunoscut!
Ce senzatie interesanta a fost cand am intrat sub norul ala negru care mi s-a parut a fi destul de jos. A scazut temperatura instant cu 10 grade cred si, nu stiu cum sa explic. dar aveam o senzatie asa, parca de armaghedon. Meserias norul ala... :D
Angi
Iti pot arata si tie ...

Înapoi la Aventuri cu Transalpul