Moderatori: Andy, manach, B43XTM
manach scrie:maine cer preturi pentru acutocolante si tricouri.
la autocolante nu e problema si nu sunt conditionat de cantitate, dar la tricouri ar trebui sa stiu cate se fac ca sa primesc un pret cat mai corect la serigrafie.
sa va ganditi si cum facem cu banii; tare nu as vrea sa raman eu cu 10-20 de tricouri......
manach scrie:cererea:
"22x16cm o culoare tricou colorat vreo 60buc"
oferta:
"Pretul / buc tricou personalizat cf model este 17 lei.(cu tricou inclus TVA inclus).
Sunt tricouri bune de bumbac dar va trebui sa le vezi ca marimi ptr ca sunt marimi americane."
...
oferta pentru autocolante vine mai tarziu. o sa completez in mesajul asta.
cine a facut grafica e rugat sa ma contacteze. danibgood2002 pe mess
manach scrie:pretul pentru stickere e de 10euro/mp. se fac prin printare, laminare cu un strat transparent de autocolant (extra protectie) si apoi decupare. mica problema e ca ar trebui sa bagam picioarele motoristului in sticker ca deocamdata ele sunt in afara si de acolo pot aparea probleme.
john scrie:salut!
... fratilor din toate modelele de stikere existente l-ati ales tocmai pe ala care reprezinta un transalp... "obosit" ...!!! cu flacari pe f... (toba)si sa-i saie ornamentele de pe el ???!!! Nu stiu dar parca nu prea e reprezentativ!
Alegeti ceva mai aproape de adevar... transalpul ... TRANSALPEAZA !!!!! ... dupa cum spunea un clasic in viata!!!
parerea mea este sa alegeti unul mai ... normal...
have fun!
john scrie:...si mai am o propunere...daca se poate sa se pastreze o forma rotunda sau ovala a sticker-ului... !!! cred ca se "lipeste" mai bine pe "formele" transalpului... nu ca sunt eu conservator !!! ... cred ca muntii de la sigla pot fi incadrati in cerc si sa fie un ... cerc rotund ...
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori