ITR 2010. Banner, cuson, ecuson

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: ITR 2010. Banner, cuson, ecuson

Mesajde florad pe Joi Iul 01, 2010 2:59 pm

Bravooooo ! :bounce: :bounce: :bounce: :Salutare:
florad
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: plutesc
Kilometraj: 80000

Mesajde manach pe Joi Iul 01, 2010 9:44 pm

maine cer preturi pentru acutocolante si tricouri.
la autocolante nu e problema si nu sunt conditionat de cantitate, dar la tricouri ar trebui sa stiu cate se fac ca sa primesc un pret cat mai corect la serigrafie.
sa va ganditi si cum facem cu banii; tare nu as vrea sa raman eu cu 10-20 de tricouri......
manach
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde Andy pe Joi Iul 01, 2010 10:35 pm

manach scrie:maine cer preturi pentru acutocolante si tricouri.
la autocolante nu e problema si nu sunt conditionat de cantitate, dar la tricouri ar trebui sa stiu cate se fac ca sa primesc un pret cat mai corect la serigrafie.
sa va ganditi si cum facem cu banii; tare nu as vrea sa raman eu cu 10-20 de tricouri......

Dupa calculele mele, din formular ies 'fro 61 de tricouri cerute.

Vezi la cat ies pe unde sti tu ca se fac d'astea. Pui aci pe forum, dai un cont sau alta modalitate de transfer a banilor, lumea iti trimite banii, dai comanda si dupaaia iti bati capul sa le trimiti la toata lumea. Afla un pret si dupa aia vb. la tel. sa gasim modalitatea optima de gestionare a episodului 3 din " :Dejtu2: tricouri ptr. intalnire".

@all: cine mai vrea tricouri sa completeze in formular pana la sfarsitul saptamanii urmatoarele informatii: nr. de tricouri dorite, pe marimi si culori.

Deci propun sa facem in felul urmator anu' asta:

tricouri cu

tricou.png
tricou.png (Array KiB) Vizualizat de 238 ori

stickere cu

sticker.png

si banner cu

banner.jpg

si probabil, dupa cum ne-a obisnuit o sa vina si Crivatu' cu unul din modelele astea pe stickere

sticker crivat.jpg

PS: si nu mai veniti cu modele noi... ma ia ameteala cand tre' sa selectez din ele... mai pastrati-va si ptr. la anu' din idei :Dejtu2:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde manach pe Vin Iul 02, 2010 11:14 am

cererea:
"22x16cm o culoare tricou colorat vreo 60buc"

oferta:
"Pretul / buc tricou personalizat cf model este 17 lei.(cu tricou inclus TVA inclus).
Sunt tricouri bune de bumbac dar va trebui sa le vezi ca marimi ptr ca sunt marimi americane."

am mai avut un tricou de la ei, mi s-a parut ok, dar nu l-am purtat decat o data pentru ca trupa care trebuia sa imi dea autografe pe el a refuzat, si l-am aruncat pe undeva.

oferta pentru autocolante vine mai tarziu. o sa completez in mesajul asta.
cine a facut grafica e rugat sa ma contacteze. danibgood2002 pe mess
manach
Moderator

Mesajde Andy pe Vin Iul 02, 2010 2:19 pm

manach scrie:cererea:
"22x16cm o culoare tricou colorat vreo 60buc"

oferta:
"Pretul / buc tricou personalizat cf model este 17 lei.(cu tricou inclus TVA inclus).
Sunt tricouri bune de bumbac dar va trebui sa le vezi ca marimi ptr ca sunt marimi americane."
...
oferta pentru autocolante vine mai tarziu. o sa completez in mesajul asta.
cine a facut grafica e rugat sa ma contacteze. danibgood2002 pe mess

Pretul este OK, mergem pe mana ta cu calitatea, deci lucrurile incep sa se mai limpezeasca :Dejtu2:

Rugaminte la cei care doresc tricouri si nu au completat in formular: bagati in tabel daca vreti, cate vreti, ce marimi si ce culori. Pana luni dimineata cand se trage linia. Dupa aia cred (asta daca manach nu vrea sa se complice prea tare cu centralizatul) ca cei care vor mai vrea tricouri se vor descurca in "regie proprie".

Rugaminte la cei care au completat in formular, dar nu au fost f. clari (gen "1 S roz si daca nu se poate rosu sau negru", "1L 1S", "2 XL de 2 culori diferite", "1 cred ca m sau l", "1 bucata cea mai mare marime (4-5XL) si 1 cea mai mica marime" sau "M/L 1 ma mai masor") sa se masoare, hotareasca la marimi si culori... in ansamblu sa se hotareasca ce vor EXACT, ptr. a se putea da comanda la tricouri.

@manach: asteptam cu nerabdare si oferta la stickere (cred ca ar trebui sa fie de cca. 7,5 cm / 7,5 cm si sa facem in jur de 150-200 buc. ... sper ca vor fi suficiente). Ptr. desenul ptr. sticker ia legatura cu Lutzifer. Desenul ptr. tricou este al tau... Desenul ptr. banner e deja la Florin... din cate stiu eu... Crivat probabil va face stickere si va veni la intalnire cu produsul finit... cred.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

Mesajde manach pe Vin Iul 02, 2010 10:53 pm

pretul pentru stickere e de 10euro/mp. se fac prin printare, laminare cu un strat transparent de autocolant (extra protectie) si apoi decupare. mica problema e ca ar trebui sa bagam picioarele motoristului in sticker ca deocamdata ele sunt in afara si de acolo pot aparea probleme.
pentru tricouri ne e mare graba. am totusi niste rugaminti:
1. ca sa nu fie 15000 de combinatii posibile intre marimi si culori, va rog sa va limitati la negru, albastru (sau rosu daca vreti neaparat)
2. probabil luni trec sa vad tricourile si o sa le masor. masurile le postez aici ca sa stie fiecare in ce "marime americana" se incadreaza.

dupa ce adunam banii si le fac eu cred ca as putea sa le aduc spre intalnire (mai ales ca mai treceti careva prin sibiu si impartim greutatea) ca sa nu ma complic si cu posta.
manach
Moderator

Mesajde Lutzifer pe Vin Iul 02, 2010 11:45 pm

manach scrie:pretul pentru stickere e de 10euro/mp. se fac prin printare, laminare cu un strat transparent de autocolant (extra protectie) si apoi decupare. mica problema e ca ar trebui sa bagam picioarele motoristului in sticker ca deocamdata ele sunt in afara si de acolo pot aparea probleme.

Da, si eu m-am gandit la treaba asta. Am vrut sa spun dar atzi fost mai rapizi. Oricum am micsorat putin "motociclistul zburator" :bounce:

Transalpisiti logo 6.png
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde Andy pe Sâm Iul 03, 2010 1:26 am

OK, ne auzim luni in jurul pranzului cu concluziile: nr. tricouri, marimi, culori (am vazut ca sunt 4 culori preferate - negre, rosii, albastre si verzi... crezi ca e o problema?), etc. La pretul de care vorbesti ptr. stickere putem scoate 2 mp (asta ar insemna cca. 250 buc.).
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde flav pe Sâm Iul 03, 2010 1:51 am

Parerea mea ar fi sa va orientati la niste tricouri de calitate ( gen "fruit of the loom" ) si la masuri europene , pt ca altfel trebuie luate cu cel putin un nr mai mic decat a comandat fiecare ...
flav
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: je ie tare'n krik !
Kilometraj: 1000

Mesajde john pe Dum Iul 04, 2010 9:55 am

salut!
... fratilor din toate modelele de stikere existente l-ati ales tocmai pe ala care reprezinta un transalp... "obosit" ...!!! cu flacari pe f... (toba)si sa-i saie ornamentele de pe el ???!!! Nu stiu dar parca nu prea e reprezentativ!
Alegeti ceva mai aproape de adevar... transalpul ... TRANSALPEAZA !!!!! ... dupa cum spunea un clasic in viata!!!
parerea mea este sa alegeti unul mai ... normal...
have fun! :Dejtu2:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Lutzifer pe Dum Iul 04, 2010 7:19 pm

john scrie:salut!
... fratilor din toate modelele de stikere existente l-ati ales tocmai pe ala care reprezinta un transalp... "obosit" ...!!! cu flacari pe f... (toba)si sa-i saie ornamentele de pe el ???!!! Nu stiu dar parca nu prea e reprezentativ!
Alegeti ceva mai aproape de adevar... transalpul ... TRANSALPEAZA !!!!! ... dupa cum spunea un clasic in viata!!!
parerea mea este sa alegeti unul mai ... normal...
have fun! :Dejtu2:

Cu toate ca Andy a zis sa numai facem alte modele... astea le mai pun ca idee , sa vezi ... la asaceva te-ai gandit! :)

sticker 1.png

sticker.png
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Mesajde john pe Dum Iul 04, 2010 8:34 pm

:Dejtu: eu zic ca e mai OK asa ... oricare ... "parerea mea!"... :Dejtu2:
voi ce ziceti??
:hainoroc:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde john pe Dum Iul 04, 2010 8:50 pm

...si mai am o propunere... :oops: daca se poate sa se pastreze o forma rotunda sau ovala a sticker-ului... !!! cred ca se "lipeste" mai bine pe "formele" transalpului... nu ca sunt eu conservator !!! ... cred ca muntii de la sigla pot fi incadrati in cerc si sa fie un ... cerc rotund ... :big2:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Dum Iul 04, 2010 9:42 pm

john scrie:...si mai am o propunere... :oops: daca se poate sa se pastreze o forma rotunda sau ovala a sticker-ului... !!! cred ca se "lipeste" mai bine pe "formele" transalpului... nu ca sunt eu conservator !!! ... cred ca muntii de la sigla pot fi incadrati in cerc si sa fie un ... cerc rotund ... :big2:

şi virgule, ce dumnezeu... virgule su ediţie si Lepşa :Iepurila:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde piccolino pe Dum Iul 04, 2010 11:04 pm

Transalpul are lantul pe dreapta? Da un flip la mobra ca ne facem de cacao.
piccolino
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 27000

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii