Valea Cladovei , 3-4.Iulie.2010

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Valea Cladovei , 3-4.Iulie.2010

Mesajde Lutzifer pe Lun Iul 05, 2010 2:40 pm

Toata iesire o gasiti la mine pe BLOG!
Si Pozele pe PICASA!

Am fost pe Valea Cladovei de Sambata 3.iulie.2010 de pe la ora 13:30 am plecat din Arad. Intalnirea a fost la Billa, unde s-au facut cumparaturile pentru ceaun , “beutura” pentru cine o baut si asa mai departe…

La ora 2 si ceva am fost la locul de campare pe Valea Cladovei … Am fost vreo 15 pers.

PART 1

Dupa ce am ajuns , ne-am apucat de despachetat de pe motoare , la facut cortul , stransul lemnelor , bagatul la rece (in parau) a sucului (altii berea :Geek3: si alte bauturi ) …

Chiar cand sa ne apucam de aprins focul pentru a pregati ceaunul , incepe o ploaie pe neasteptate si pe neanuntate care ne-a cam incurcat. Mai putin pe fete care au curatat ceapa si cartofii pe ploaie torentiala … n-au avut nici o treaba. Dupa cateva minute bune de ploaie s-a domolit si am reusit intr-un final sa aprindem focul cu lemne ude (care cu 30 min in urma erau uscate). S-a pus ceapa si ardeii in putin ulei , s-au lasat cateva zeci de minute … pe scurt s-a preparat la ceaun vreo 4 ore un Gulaş (gulyas) foarte , foarte reusit si bun.

Pe cand sa ne punem sa mancam din minunata mancare , dupa ce am asteptat atatea ore infometati :D , a inceput din nou ploaia … eu mi-am luat rapid intr-o farfurie putin si m-am bagat in cort … numa bine dupa vreo 10 min s-a oprit ploaia si am putut merge dupa inca o portie :bounce:

intre timp au mai venit unii, altii in vizita asa scurt si au plecat , n-au ramas peste noapte. A fost o nopate calduroasa , fara ploaie. Pe la ora 1:30 m-am bagat in cort sa ma culc , dar nu am putut , a fost cald , nici nu am avut somn , era si galagie … toate la un loc nu m-au lasat sa dorm. Asa ca pe la 3 si ceva am mai iesit la foc cu cei care mai erau p`afara. Am stat pana pe la 4 – 4:30 si m-am dus din nou in cort … atunci am reusit sa adorm. Am sperat ca dimineata sa nu fie soare , sa pot dormit mai mult. Nu a fost sa fie , pe la 9 jumate deja era o caldura in cort de numa… asa ca a trebui sa ies. Pe la ora 14:00 am plecat eu cu Atti si Moni spre casa … restu au mai ramas.

A fost o iesire frumoasa , reusita … la cat mai multe! Restu vedeti in slide.

PART 2

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

SI un Video By MAKAVELI !
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: Valea Cladovei , 3-4.Iulie.2010

Mesajde Alin Gabor pe Lun Iul 05, 2010 5:24 pm

Data viitoare da si tu un telefon ... stii ca eu vin. Eu nu am avut cu cine merge mai multe zile asa ca am iesit doar dumineca 04.07.2010 pe o tura de enduro in jurul Hunedoarei cu inca 2 prieteni.
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... &start=110

Daca stiam veneam cu cortul ... frumoasa iesire.

Bafta !
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Re: Valea Cladovei , 3-4.Iulie.2010

Mesajde Lutzifer pe Lun Iul 05, 2010 11:19 pm

Alin Gabor scrie:Data viitoare da si tu un telefon ... stii ca eu vin. Eu nu am avut cu cine merge mai multe zile asa ca am iesit doar dumineca 04.07.2010 pe o tura de enduro in jurul Hunedoarei cu inca 2 prieteni.
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... &start=110

Daca stiam veneam cu cortul ... frumoasa iesire.

Bafta !

Ok , data viitoare tin cont.
Nu cred ca o mai fi ceva iesire in viitorul apropiat pentru ca facem economie pentru o iesire de vreo 7-10 zile de prin 28.Iulie pana prin 6-7-8.August. in care sa fie intalnirea TransALPistilor , Transfagarasan , TransALPina , poate ceva Dunare pe malul Bulgaresc... si poate si altele. O sa fac un anunt cand se mai apropie evenimentul. :Salutare:
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul