Intretinere moto la juma' de pret

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Intretinere moto la juma' de pret

Mesajde Andy pe Mie Iul 07, 2010 12:15 am

[DEL]
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Re: Intretinere moto la juma' de pret

Mesajde B43XTM pe Mie Iul 07, 2010 2:39 am

Salut initiativa ta! :Salutare: M-as baga si eu sa dau o mana de ajutor in fata blocului, dar pe urma zici ca iti fur berea! :D

Cred ca mai sunt si altii ca noi ;)

PS: as veni la tine sa schimb lantul, dar sa fie intreg si sa nu vreau sa-l desfac :ciresica:
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600

Mesajde Andy pe Mie Iul 07, 2010 8:58 am

B43XTM scrie:Salut initiativa ta! :Salutare: M-as baga si eu sa dau o mana de ajutor in fata blocului, dar pe urma zici ca iti fur berea! :D

PS: as veni la tine sa schimb lantul, dar sa fie intreg si sa nu vreau sa-l desfac :ciresica:

Cred ca Bucurestiu'i mare si n-ar fi o problema de concurenta... mai ales avand in vedere calitatea prestatiilor din majoritatea service-urilor moto si preturile practicate. Cred ca sunt multi (inclusiv de aici) care si-ar fideliza "clientii" pe partea de intretinere, prin calitatea prestatiilor. :Dejtu2:

PS: daca te mananca sa scoti bascula, ne putem vedea in we sa schimbi lantu' :Limboc:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde Unchiu' pe Mie Iul 07, 2010 11:13 pm

Andy scrie:
B43XTM scrie:Salut initiativa ta! :Salutare: M-as baga si eu sa dau o mana de ajutor in fata blocului, dar pe urma zici ca iti fur berea! :D

Cred ca Bucurestiu'i mare si n-ar fi o problema de concurenta... mai ales avand in vedere calitatea prestatiilor din majoritatea service-urilor moto si preturile practicate. Cred ca sunt multi (inclusiv de aici) care si-ar fideliza "clientii" pe partea de intretinere, prin calitatea prestatiilor. :Dejtu2:

PS: daca te mananca sa scoti bascula, ne putem vedea in we sa schimbi lantu' :Limboc:

She mi-e drag de voi ....
Daca vretzi sa stricati ceva (dar numai daca vreti a strica...daca reparati NU !) ....ma bag si eu :lol: :lol: :Dejtu2:

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Înapoi la Talcioc