Moderatori: Andy, manach, B43XTM
:Korben Dallas scrie:vest scrie:Sal la toti si bine v-am gasit.Cred ca in curand o sa fim din ce in ce mai multi pe acest forum.
vest
care esti, ma, din Arad si nu te prezinti la raport?![]()
![]()
Concluzia se impune de la sine: Transalpul transalpeaaaazăăăăăăăă!
Da si tu niste detalii
YOCO scrie:Uite ca mi-am gasit si eu locul intre vi!
Va salut pe toti.
Sunt Yoco am 27 de ani am un XL600V din 89 cu 38 de mii km,l-am luat in mai 2007 din Italia direct.
Poate ca l-as schimba cu un VARADERO, dar pentru 60 de kg ale mel si vacuta-i cam mare,dar oricum asi tineo si pe EA.
Am vrut ca pentru primul motor sa nu-mi iau mai mult de un DOMINATOR, dar nu mi-a placut racirea pe aer si ulei.Dupa doua saptamani mi-a aparut in fata ,,SCUFITA" mea sa am facut ca ,,lupul":ori o duc acasa ori nu iau altceva.
sisoie scrie:Salutam!
Alex, 32 de ani din Bucuresti.
Dupa 1 an de Nipru si 4 de Viroaga m-am saturat de mers numai pe asfalt asa ca de un an calaresc un Transalp 600 din '93. Am stat mult pe ganduri si am studiat o gramada pe site-uri inainte de a lua Transalpul ce enduro-touring sa-mi iau. Asta a fost cea mai buna alegere. Motoreta e super!
vintze scrie:Vintze, 40 ani, 600 ('95)
Nevasta-mea mi-a spus ca o fac de ras si pe ea si pe copil si daca tot imi iau sa-mi iau ceva ca lume.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori