Moderatori: Andy, manach, B43XTM
desertfox1943 scrie:La mine se manifesta in felul urmator : cand dau sa semnalizez se aude un "ting" scurt si nu face nimic, o sa-l curat maine cu spray de contacte eventual si sa-i schimb releul cu unul de dacie daca voi ziceti ca merge, sa vedem.
Korben Dallas scrie:desertfox1943 scrie:La mine se manifesta in felul urmator : cand dau sa semnalizez se aude un "ting" scurt si nu face nimic, o sa-l curat maine cu spray de contacte eventual si sa-i schimb releul cu unul de dacie daca voi ziceti ca merge, sa vedem.
Verifica becurile din semnalizari, se oxideaza contactele
Lutzifer scrie: era mancata tablita aia care face contact in releu
Alex B scrie:Salutare oameni buni! Si eu am probleme cu semnalizarea de genul ca dureaza 25 sec. pana se aprinde semnalizarea stanga si 10 sec. cea din dreapta, dar ca si in celelalte cazuri intai ticae 3 sec. mai rapid si dupaia se aprinde si semnalul luminor.
Particularitatea e ca eu patesc asta numai cand afara temperatura e mai scazuta, gen sub 12 - 13 grade. Aceslasi lucru l-am obeservat si toamna trecuta. In rest merge absolut perfect.
Aveti vre-o explicatie?
Toate cele bune.
desertfox1943 scrie:noa` iar am probleme cu releul in sensul ca iar face "ting" si nu se mai intampla nimic si as vrea sa-l schimb cu unul de dacie, dar am o mica problema :
cum conectez firele ??????????????![]()
azi am cumparat un releu de dacie pe care scrie asa " releu semnalizare directie si avarie RS-O1U=12Vcc2(4)*21W+2W " made in Romania, pe care daca il intorc cu conectorii spre mine am patru lamele (atasez 2 poze) sus R, jos - , stanga+, iar dreapta C.
Va rog pe cei care ati mai pus sa-mi ziceti cum trebuie sa conectez firele si daca trebuie sa fac ceva improvizatie, eventual unde ar fi mai bine sa-l fixez.![]()
Multam`
desertfox1943 scrie:noa` iar am probleme cu releul in sensul ca iar face "ting" si nu se mai intampla nimic si as vrea sa-l schimb cu unul de dacie, dar am o mica problema :
cum conectez firele ??????????????![]()
azi am cumparat un releu de dacie pe care scrie asa " releu semnalizare directie si avarie RS-O1U=12Vcc2(4)*21W+2W " made in Romania, pe care daca il intorc cu conectorii spre mine am patru lamele (atasez 2 poze) sus R, jos - , stanga+, iar dreapta C.
Va rog pe cei care ati mai pus sa-mi ziceti cum trebuie sa conectez firele si daca trebuie sa fac ceva improvizatie, eventual unde ar fi mai bine sa-l fixez.![]()
Multam`
, pe acolo si sa mai stric ceva am renuntat sa-l mai pun.Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori