Cauciuce Transalp

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Cauciuce Transalp

Mesajde reltih pe Sâm Iul 03, 2010 4:39 am

AU 20000, si sunt anakee 1, le stiu, e ceva in neregula la tine, si eu am avut anakee 1 si au mers vreo 30.ooo, acum am 2-ul si cred ca bat recordu' :D
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde Unchiu' pe Sâm Iul 03, 2010 11:43 pm

Chrisss scrie:Sigur au 20.000 Km :HMM: ? ...intreb pt ca...

1.Anakeeurile alea din poze cel putin mai au ceva km pe ele...se vad 2 ~ 3 markeri de uzura care nu au fost atinsi.
2.Ale mele la 16.000 arata un pic mai rau... ca ele...

Anakee la 20.000 km sa arate asa ar fi fain ...poate is Anakee 2 ca cica astea au ceva viata mai lunga...daca is A 2 si arata asa ...superb...stiu care e urmatorul cauciuc pe spate :big2:

K60 10.000 km sau cat au durata estimata de alti utilizatori la 400 Ron Anakee 20.000 km 750~ 800 Ron parca...tot pe acolo esti nu ?

Stiu ca mai merg, prefer sa le las de "Doamne fereste" si sa imi fac concediul cu gume noi, da, au 20.000 sigur, am facut cam 2000 anul trecut pe ele pina pe 1 ianujarie anul asta, pauza vreo luna juma si vreo 18.000 pina astazi (pina mai devreme putin cand le-am depus in garaj).
In seara asta am reusit sa le si schimb si ca prima impresie ar fi faptul ca sunt mai galagioase putin K60-urile...chestie de profil, dar si testate pe iarba prezinta se prezinta net superior Anakee-urilor cu care nu aveam curaj sa trag de gaz , voi vedea ce fac pe ud cu ele ca pe uscat vad ca se incalzesc destul de bine si tin bine pe viraje destul de stranse la ceva viteza si inclinare.
Daca ale tale spui ca prezinta ceva mai rau ...poate este treaba de maniera de condus....nush' ce sa zic , 2 nu sunt sigur ale mele caci nu scrie pe nicari treaba asta...bune gume, dar pentru cei care ruleaza predominant pe sosea si foarte, foarte putin pe coclauri si mai ales pe noroaie...

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...

Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga
Kilometraj: 0

Mesajde Unchiu' pe Sâm Iul 03, 2010 11:54 pm

reltih scrie:AU 20000, si sunt anakee 1, le stiu, e ceva in neregula la tine, si eu am avut anakee 1 si au mers vreo 30.ooo, acum am 2-ul si cred ca bat recordu' :D

Ce zici nenea ca e in neregula???
Doara stii cat merg eu (media ar fi de 3500/luna), nu pot sa fac mai putini km decat daca am zile libere si in zilele libere hoinaresc prin alte coclauri, abia astept sa fac ceva mai mare distanta cu astea ....cred ca imi vor oferi mai multe fata de Anakee....chiar daca vor avea viata mai scurta...probabil ca oricum "am da-o" la raportul pret/uzura tot pe acolo vom ajunge, am preferat un profil mai spre enduro fata de unul stradal caci vreau sa am o oarecare stabilitate si siguranta si pe of cu ele ...putean da iau un K76 de la Heideanau dar ajungeam in aceiasi situatie ca si cu Anakee-urile...noh ce sa mai zic, voi vedea ce si cum cu astea si apoi ma "reorientez" daca este cazul.
Bafta si sa ne auzim/vedem sanatosi!

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...

Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde Chrisss pe Dum Iul 04, 2010 12:57 pm

Multumesc de raspunsuri :Dejtu: ...probabil la mine e si portiune de naveta zilnica ~100 km din care vreo 70 is pe drum dinala cu griblura prins in bitum si e mai agresiva cu cauciucul...si poate is mai incarcat in weekenduri o medie de 300~ 400 km ...

Oricum sunt forate multumit de el stiu unde poate intra si unde nu, la ce il folosesc eu e super...

Timisoara _Resita( pt cei din zona cunoasteti curbele ) aseara pe o ploie de toata frumusetea nu au "scapata" O DATA in curba sau sa faca figuri colegul cu Tourence( Pegaso ) la despartire ma intrebat daca is cu capu'... de ma bag asa pe ploaie...a spus ca la el a scapat spatele de 3 ~4 ori pe accelerare la iesire si sa calmat repede...sa nu intelegeti ca am mers tare sau ceva de genu pur si simplu in ritmul meu normal si in care ma simteam confortabil pe ploaie.

Si ca sa nu patesc ca si cu placutele...Anakee 2 pt vacute pe spate...un furnizor ceva recent cunoaste careva ?

MICHELIN ( ANAKEE ) 130/80 - R17 (65S) 607 RON....asta e oferta de la Romimoto..."scump domna scump ..dincolo era mai ieftin :big2: "

120/90-17 64STT ANAKEE 477 Lei ... tot la Romimoto

...dar Anakee2 nu are listat...
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde reltih pe Dum Iul 04, 2010 4:21 pm

am dat 370 de lei pe anakee2 spate acu vreo 2 luni, sursa este cea de pe forum daia-luiza sau ceva de genu, da si tu un search :Salutare:
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde dov pe Lun Iul 05, 2010 8:54 am

Chrisss scrie: MICHELIN ( ANAKEE ) 130/80 - R17 (65S) 607 RON....asta e oferta de la Romimoto..."scump domna scump ..dincolo era mai ieftin :big2: "
...dar Anakee2 nu are listat...

Imi trebuie potcoave noi pe spate.
As vrea cauciucul de mai sus la pretul de mai jos. :big2:
Daca vrei putem sa le luam impreuna...poate iesim mai ieftin la transport...zic... :confused:

reltih scrie:am dat 370 de lei pe anakee2 spate acu vreo 2 luni, sursa este cea de pe forum daia-luiza sau ceva de genu, da si tu un search :Salutare:
dov
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Vorba de duh: Do you feel lucky...Punk?
Kilometraj: 6500

Mesajde Chrisss pe Lun Iul 05, 2010 12:17 pm

@Dov ai PM

Alte surse...

http://www.anvelopemoto.eu/index.php?pa ... t&Itemid=1

388 LEi 120/90 -17 Anakee 2 ( 1 E = 4.35 LEi ...asa l-am pus in pret )

432 LEi 130/80 -17 Anakee 2

@Relith 120/90-17 ai luat presupun...??? sau 130 /80 -17 ...ca difera putin preturile :) ...
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Chrisss pe Vin Iul 09, 2010 10:49 am

Mail : daia_luiza2007@yahoo.com Luni seara

Raspuns Marti de dimineata... 80 E Fata 90/90-21 ....90E Spate 130/80-17

Confirmat comanda... Joi posesor de Anakee 2 :hainoroc: ( in Timisoara ) ... DOT 4309... a fost ultima pereche , momentan am inteles ca nu mai are debea peste 2 ~3 sapt... desi am luat o pereche colegul Dov ma usurat de cauciucul spate foarte rapid :lol: ...avand nevoie mai mare de el decat mine...

Ca si concluzie in 2~ 3 sapt mai urmeaza o comanda pt cauciucul spate la mine daca mai sunt timisoreni care doresc facem transportu pe din doua...
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Mesajde darkriver pe Dum Iul 11, 2010 12:49 am

Care aveti drum prin Ungaria, Debrecen, intrati pe www.r17.hu (in stanga sus e o iconita cu limba romana, se poate selecta si pretul in lei). Din ce m-am uitat eu, au preturi relativ bune, Anakee 2 de la 285 lei cauciuc fata, ContiEscape la 175 lei. Eventual daca vreti ceva de acolo, pot sa dau si eu o fuga, ca-s la 60km distanta:D
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 95000

Mesajde dov pe Joi Iul 15, 2010 3:25 pm

Chrisss scrie:Mail : daia_luiza2007@yahoo.com Luni seara

Raspuns Marti de dimineata... 80 E Fata 90/90-21 ....90E Spate 130/80-17

Confirmat comanda... Joi posesor de Anakee 2 :hainoroc: ( in Timisoara ) ... DOT 4309... a fost ultima pereche , momentan am inteles ca nu mai are debea peste 2 ~3 sapt... desi am luat o pereche colegul Dov ma usurat de cauciucul spate foarte rapid :lol: ...avand nevoie mai mare de el decat mine...

Ca si concluzie in 2~ 3 sapt mai urmeaza o comanda pt cauciucul spate la mine daca mai sunt timisoreni care doresc facem transportu pe din doua...

Eu m-am gandit ca te ajut, ca atarnau prea greu pe portbagaj :lol:
Multumesc frumos!
Pot sa rezolv cu transportul, daca imi spui din timp.
dov
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Vorba de duh: Do you feel lucky...Punk?
Kilometraj: 6500

Mesajde darkriver pe Vin Iul 23, 2010 9:17 pm

Azi am dat o fuga pana la Debrecen si mi-am incaltat vaca cu gume noi (dupa ce ieri am tras o cazatura, guma fata era uzata cam tare, am luat un viraj de 90 de grade mai strans, praf pe jos, si asta am fost, mi-am spart genunchiul, asta e, nu m-a mai tinut inca 1 zi pana sa-l schimb sa nu ma tranteasca :)) .

Am tot cercetat ofertele, am rascolit forumuri, si pana la urma m-am oprit la astea: Conti Trail Attack.
Hotarator pentru mine au fost comentariile de aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=279736
Toata lumea le lauda, asa ca am zis sa le dau o sansa.
Cand am vazut profilul, am zis ca nu vor face fata la iesirile offroad, dar in review-ul de mai sus oamenii sustin ca se tin surprinzator de bine.
Pretul a fsot de 33000 forinti (aprx. 500ron), in pret intra si montat si echilibrat profesional (au oamenii scule faine acolo).
Acuma sa vedem cum s-or comporta, vin la intalnire cu ele, o sa le testez asadar la un drum mai lung (daca imi va permite genunchiul, deocamdata ma doare, dar nu de la vreun os deplasat sau ceva, ca pot sa-l misc, am 2 belituri cam cat 2 monezi de 50 de bani, destul de adanci, nu e umflat tare, f. putin, banuiesc ca durerea vine de la juliturile astea urate, plus azi drumul pana la Debrecen cu genunchierele presate pe el...).

S-auzim de bine!
Fişiere ataşate
contitrailattack_uv.gif
contitrailattack_uv.gif (Array KiB) Vizualizat de 274 ori
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 95000

Mesajde vintze pe Sâm Iul 24, 2010 9:27 am

darkriver scrie:Azi am dat o fuga pana la Debrecen si mi-am incaltat vaca cu gume noi (dupa ce ieri am tras o cazatura, guma fata era uzata cam tare, am luat un viraj de 90 de grade mai strans, praf pe jos, si asta am fost, mi-am spart genunchiul, asta e, nu m-a mai tinut inca 1 zi pana sa-l schimb sa nu ma tranteasca:)).

Am tot cercetat ofertele, am rascolit forumuri, si pana la urma m-am oprit la astea: Conti Trail Attack.
Hotarator pentru mine au fost comentariile de aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=279736
Toata lumea le lauda, asa ca am zis sa le dau o sansa.
Cand am vazut profilul, am zis ca nu vor face fata la iesirile offroad, dar in review-ul de mai sus oamenii sustin ca se tin surprinzator de bine.
Pretul a fsot de 33000 forinti (aprx. 500ron), in pret intra si montat si echilibrat profesional (au oamenii scule faine acolo).
Acuma sa vedem cum s-or comporta, vin la intalnire cu ele, o sa le testez asadar la un drum mai lung (daca imi va permite genunchiul, deocamdata ma doare, dar nu de la vreun os deplasat sau ceva, ca pot sa-l misc, am 2 belituri cam cat 2 monezi de 50 de bani, destul de adanci, nu e umflat tare, f. putin, banuiesc ca durerea vine de la juliturile astea urate, plus azi drumul pana la Debrecen cu genunchierele presate pe el...).

S-auzim de bine!

arata destul de dragut. cat despre julituri, daca puneai genuncherele de la inceput...
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Chrisss pe Joi Aug 26, 2010 11:29 pm

Anakee 1 fata 90/90 -21 ... folosit ~ 22.000 km ... nu am ce sa ii reprosez si nici nu mai repet ce sa zis despre el :) si-a pastrat proprietatiile pana la limita de uzura in weekend pe Resita -Anina cacuciucul fata dupa km astia a fost dus pana in buza exterioara ...a fost inlocuit cu Anakee 2 90/90 -21( 4,5 mm inaltime crampon nou )

Marcarul de uzura de pe cauciuc e la 1mm ... Honda( stiu stiu HOnda nu face cauciucuri :lol: ...dar in unele tari inaltimea minima la crampon e 1,6 mm UK parca...nu au limitato ei de prosti ) recomanda sa nu se merga sub 1,5 mm crampon pe mijloc in fata si sub 2mm pe spate.

Cauciucul a fost inlocuit la 1,2 mm inaltime crampon ( masurata pe mijloc ) ...se mai putea trage de el putin...dar un cauciuc nou pe raft si inaltimea minima de 1,5 mm recomandata am decis sa il inlocuiesc.

22.000 km nu cred ca mai trebuie sa subliniez ca sunt foarte multumit de km astia...si cred ca mitul cu "astea is cauciucuri moi si nu tin atata" a fost spulberat...

Partea ciudata e la cauciucul spate ...stiu ca suna ciudat...dar ritmul de uzura de pe la 17~18 km a incetinit...sa apaltizat putin dar nu asa de mult incat sa deranjeze si acuma la 22.000 km inca are 2.2~2,3 mm crampon pe mjloc...la fel nu am ce sa ii reprosez...dar cum naiba ma tinut spatele mai mult ca fata...nu stiu...cauciucul actual este 130/80-17 Anakee 1 ...si oricat am incercat ajung la limita "fricii" mai intai si nu pot sa il duc pana in capat raman 4~5 mm pe fiecare parte a cauciucului...desi fata merge pana la capat in aceleas conditii...si DA chestia cu "au iesit scantei din scarite" " am polizat scaritele"imi miroase a basm la Transalp...inca nu am intalnit pe cineva sa zica ca a dat cu scarita jos...mi se pare mult prea extrem cel putin pt nivelul meu actual.

Anakee 2 fata ...pareri dupa cateva mii de km :) ...si dupa ce il trec prin toate conditiile meteo...desi ar trebui sa fie la fel si singura imbunatatire sa fie nr de km parcursi .
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Mesajde B43XTM pe Vin Aug 27, 2010 12:26 am

Anakee 1 pe spate si fata.
Pe ploaie suculenta sunt excelente, pe zapada/gheata nu fac fata (evident, doh!), drept urmare m-am imprastiat (unii stiu) :D

Da, poti sa dai cu scaritele de asfalt (si o zic nu ca sa ma dau mare, ci ca sa iti spulber spulberarea de mit :P), am repetat experienta de cateva ori, ultima oara acum 3 zile cu Adina in spate, la schimbarea intre doua autostrazi aici in Austria (incetinisem de la 140 pe la 110). Mentionez ca pentru a da cu scaritele de asfalt este indicat si recomandat sa tii piciorul spre motor, ca altfel dai cu botul cizmei inaintea scaritei si nu e placut.

Din pacate nu imi place la cauciucul de pe spate ca dupa ce l-am scos la namoale, pietre, Lepsa :soarele: , etc. a devenit plin de taieturi, crestaturi si bucatele lipsa la colturile crampoanelor. Momentan abia au trecut de 15.000. Mai au carne destula (dar cu lipsuri).
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Chrisss pe Vin Aug 27, 2010 8:52 am

Bine de stiut :) ... nu am un scop de a da cu scarita de asfalt si nici nu incerc intentionat daca se intampla se intampla :lol: ...doar ca mi se pare mult peste limita bunului simt si la mine clar peste limita"fricii" ...desi nu am intrunit conditiile asfalt foarte bun + pasager+ incarcat + o susupensie mai dura poate... ca sa fie acelas context ca si cel dat de tine si tot timpul am preferat sa imi las o rezerva.Vroiam doar sa subliniez ca fata ajunge la capat si spatele nu raman 4~5mm ... :Geek3:
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Accesorii