Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Chrisss scrie:Sigur au 20.000 Km? ...intreb pt ca...
1.Anakeeurile alea din poze cel putin mai au ceva km pe ele...se vad 2 ~ 3 markeri de uzura care nu au fost atinsi.
2.Ale mele la 16.000 arata un pic mai rau... ca ele...
Anakee la 20.000 km sa arate asa ar fi fain ...poate is Anakee 2 ca cica astea au ceva viata mai lunga...daca is A 2 si arata asa ...superb...stiu care e urmatorul cauciuc pe spate![]()
K60 10.000 km sau cat au durata estimata de alti utilizatori la 400 Ron Anakee 20.000 km 750~ 800 Ron parca...tot pe acolo esti nu ?

reltih scrie:AU 20000, si sunt anakee 1, le stiu, e ceva in neregula la tine, si eu am avut anakee 1 si au mers vreo 30.ooo, acum am 2-ul si cred ca bat recordu'

Chrisss scrie: MICHELIN ( ANAKEE ) 130/80 - R17 (65S) 607 RON....asta e oferta de la Romimoto..."scump domna scump ..dincolo era mai ieftin"
...dar Anakee2 nu are listat...
reltih scrie:am dat 370 de lei pe anakee2 spate acu vreo 2 luni, sursa este cea de pe forum daia-luiza sau ceva de genu, da si tu un search
Chrisss scrie:Mail : daia_luiza2007@yahoo.com Luni seara
Raspuns Marti de dimineata... 80 E Fata 90/90-21 ....90E Spate 130/80-17
Confirmat comanda... Joi posesor de Anakee 2( in Timisoara ) ... DOT 4309... a fost ultima pereche , momentan am inteles ca nu mai are debea peste 2 ~3 sapt... desi am luat o pereche colegul Dov ma usurat de cauciucul spate foarte rapid
...avand nevoie mai mare de el decat mine...
Ca si concluzie in 2~ 3 sapt mai urmeaza o comanda pt cauciucul spate la mine daca mai sunt timisoreni care doresc facem transportu pe din doua...
darkriver scrie:Azi am dat o fuga pana la Debrecen si mi-am incaltat vaca cu gume noi (dupa ce ieri am tras o cazatura, guma fata era uzata cam tare, am luat un viraj de 90 de grade mai strans, praf pe jos, si asta am fost, mi-am spart genunchiul, asta e, nu m-a mai tinut inca 1 zi pana sa-l schimb sa nu ma tranteasca:)).
Am tot cercetat ofertele, am rascolit forumuri, si pana la urma m-am oprit la astea: Conti Trail Attack.
Hotarator pentru mine au fost comentariile de aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=279736
Toata lumea le lauda, asa ca am zis sa le dau o sansa.
Cand am vazut profilul, am zis ca nu vor face fata la iesirile offroad, dar in review-ul de mai sus oamenii sustin ca se tin surprinzator de bine.
Pretul a fsot de 33000 forinti (aprx. 500ron), in pret intra si montat si echilibrat profesional (au oamenii scule faine acolo).
Acuma sa vedem cum s-or comporta, vin la intalnire cu ele, o sa le testez asadar la un drum mai lung (daca imi va permite genunchiul, deocamdata ma doare, dar nu de la vreun os deplasat sau ceva, ca pot sa-l misc, am 2 belituri cam cat 2 monezi de 50 de bani, destul de adanci, nu e umflat tare, f. putin, banuiesc ca durerea vine de la juliturile astea urate, plus azi drumul pana la Debrecen cu genunchierele presate pe el...).
S-auzim de bine!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori