Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Kali scrie:Presupun ca sunt printre primii ajunsi acasa. Din pacate, pt ca maine muncesc, nu m-am putut bucura foarte mult de prezenta voastra. Insa, atat cat a fost, a fost de calitate si va multumim pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o!Noi suntem dementii care am ajuns vineri noaptea, la 3.30
Ne-am simtit minunat! La mai multe intruniri de acest fel!

coach scrie:Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza
si apropo: FABIANEEEEEEEEEE fit-ar ale dracu Cheile LISITEI am facut besici in talpi de la atata mers pe jos![]()
![]()
Doc scrie:Am ajuns acasa cu bine impreuna cu Vintze, Edison, Marius si Alex. Asteptam vesti bune de la toata lumea, care cum ajunge acasa sa anunte ca e bine si sanatos.
In rest, intalnirile cu cat se invechesc cu atat sunt mai bune. Chiar daca mobra mea a facut figuri joi si a fost subiect de barfa pentru transalpisti eu am reusit sa ma simt bine. Momentan atat va spun, ma duc sa fac un dus si sa-mi odihnesc putin posteriorul.
ady scrie:Doc scrie:Am ajuns acasa cu bine impreuna cu Vintze, Edison, Marius si Alex. Asteptam vesti bune de la toata lumea, care cum ajunge acasa sa anunte ca e bine si sanatos.
In rest, intalnirile cu cat se invechesc cu atat sunt mai bune. Chiar daca mobra mea a facut figuri joi si a fost subiect de barfa pentru transalpisti eu am reusit sa ma simt bine. Momentan atat va spun, ma duc sa fac un dus si sa-mi odihnesc putin posteriorul.
Ai de dat un miel (berbecut),nu ma cheama "Marius"
coach scrie:Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza
si apropo: FABIANEEEEEEEEEE fit-ar ale dracu Cheile LISITEI am facut besici in talpi de la atata mers pe jos![]()
![]()
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori