Salutare, daca tot anul asta mi-am indeplinit visul si mi-am luat un transalp, se cade sa facem si o tura prin tara.
Prin urmare , pe data de 18 iunie voi pleca cu sotia pe transalp 2 sapt. prin Romania, un mic concediu.
Momentan suntem noi, dar sunt convins ca vor fi si alti doritori pana atunci - oricine pe motor este binevenit.
In alta oridine de idei, avand in vedere ca pe forum sunt oameni din toata tara,
Si ca e important sa ai informatii corecte si recente cand mergi prin Romania,
Astept propuneri de la voi : locuri de vazut, locuri de dormit la cort-prin tara, sau pensiuni decente( pret - conditii), locuri unde se mananca bine, etc - fiecare ce mai stie de prin ture sau din zonele unde locuiti.
Mentionez ca de principiu o sa o iau spre Nord Vest prima data, apoi cobor pe granita de vest a RO, intrarea Dunarii in tara, mers pe cursul Dunarii, 2-3 zile la mare, urcat in nord pana la granita cu Ucraina,si desigur Muntii Rodnei pasul Prislop cu intoarcere in Targu Mures.Dar nu e nimic batut in cuie, functie de ce locuri imi indicati schimb traseul.Va raman recunoscator.
PS.: Chiar si locuri, nr. de tel., unde poti repara cate ceva la motor in caz de buba pe drum.
Safe ride , si ne vedem pe 1 mai la Brasov-Codlea.

News