unde luati maine pranzul? :)

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

unde luati maine pranzul? :)

Mesajde allvlad pe Lun Sep 22, 2008 12:53 pm

nu, nu e oferta de catering, dar da, e din scurt rau... si in mijlocul saptamanii... dar dom Marius (aka mandeamarcu) si cu mine facem maine o tura de-o zi pan' la Vama Veche in cautare de ultima hamsie din sezon... la pachet cu mujdeiul si mamaliga din pachetul promotional... Se anunta temperaturi de 21-22 de grade in aer... de apa nu ne intereseaza, o sa avem bere din cea fara de grade (acestea fiind consemnate toate in aer)... daca e cineva curios de un drum d-asta, noi vom pleca de la MOL-ul de la iesirea de pe autostrada la ora 8-8.15
Mahatma Gandhi was once asked: "Mr Gandhi, what do you think of Western Civilization?"
He replied: "I think that it would be an excellent idea."
allvlad
Moderator

Specimen: XL600
Vorba de duh: to beer or not to beer...
Kilometraj: 0

Re: unde luati maine pranzul? :)

Mesajde mandeamarcu pe Lun Sep 22, 2008 10:33 pm

Marti, Septembrie 23 - Max:21˚C - Min:10˚C
mai mult insorit
Sanse de precipitatii:20%
Umiditate: 53%
Vant: 10 km/h din directia V
deci, ochelari de soare, benzen, orbit pentru mujdei si chef de plimbare si uite asa am pacalit sistemul pentru o zi ca nu se stie ce vremuri vin.
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde mandeamarcu pe Mie Sep 24, 2008 6:54 pm

total traseu 686 km, nu am gasit nimic deschis, am mancat la impinge tava in mangalia si in rest...... plimbare de marti in mijlocul saptamanii :lol:
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mandeamarcu pe Mie Sep 24, 2008 11:13 pm

am uitat sa mentionez ca ne am intalnit si cu fratele shaman alias paul din constanta, care a insotit coloana formata din cele doua motociclete 8) in zona lui de responsabilitate, aspect ce a dus la intarirea relatiilor de pace si prietenie pe axa giurgiu constanta bucuresti :mrgreen:
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii