deathu scrie:ivanp scrie:acolo in spate ai doi tzamburushi de plastic care se infig prin doua garnituri de cauciuc
Am patit si eu sa fie intepenit sistemul asta de prindere - in cazul meu a ajutat ceva lubrifiant pt cabluri si lanturi, pulverizat exact la locul cu pricina. Iese destul de greu si asa, dar fara lubrifiere cred ca rupeam tzamburusul de tot...ivanp scrie:Da, aripa fata e aia de deasupra rotii din fata ...
aia nu e dn abs ...merge lipita cu abs dar tre' rabdare multa.
restul merge lipit cu abs.Chrisss scrie:Cum zice si Paul ...aripa fata = cea de deasupra rotii....ce zici tu e CARENA FATA...cea de la far care e ABS 100% ...dai numa ca merge cu ABS foarte bine.
Ok, am cumparat baghete de ABS si restul dudelor necesare. Sa vedem acuma cum iese treaba, e spatiu foarte foarte stramt dar trebuie sa inchid fisurile pentru a evita ulterioare rupturi..
De unde ai cumparat baghete ABS? Am si carena de la far sparta si o prindere la far. Trebuie sa le dau de cap pana la intrunire sa nu vin c ea lipita cu duck tape

... nu stiu cum is alti da nu am tot timpul starea necesara sa ma opresc sa fac o poza iara sa fac ceva iara sa fac o poza...ma apuc de ce am de facut si stau acolo pana urla foamea...sau vine mandra in garaj cu ..."tu sti cat e ceasul?tie nu tie foame?...ai mancat azi ceva?...mai stai mult?( asta asa x10) "...
News