ITT 2012 - Grecia

Aventura incepe aici. Planificare, harti, camarazi de drum.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: ITT 2012 - Grecia

Mesajde Nevermore pe Mar Feb 21, 2012 3:15 pm

Hopa ....
Vad ca s-au schimbat tare datele de intrare.
Eu nici nu imi imaginam o chestie in care sa fac pregatiri cu 3 luni inainte.

Daca mai merge careva la boschetareala (cort/duba) ma bag; insa daca e cu numar limitat de participanti, cu rezervare de camere care abia ajung eu nu imi asum riscul sa intervina ceva pe ultima suta de metri.

Mi se pare aberanta faza cu numar limitat de locuri la intalnire.
In cel mai bun caz ar fi putut zice: numar limitat la cazare; pt cai care nu se descurca va rugam sa va rezolvati singuri pb cazarii.

Si un pic offtopic: am vorbit cu foarte multa lume si ma tenteaza rau de tot sa ma duc o sapt sau un weekend extins in insula Samutraki din Grecia.
Ceva destul de aparte unde se poate gusta viata si peisajul grecesc neatinse de civilizatie si capitalism.
Nevermore
Merg pe o roata

Specimen: XL700
Vorba de duh: Calatorului ii sta bine
Kilometraj: 39000

Mesajde smokker pe Mie Feb 22, 2012 9:06 am

Este normal sa fie un numar limitat de locuri in hotel, nu am auzit de hotel cu numar nelimitat de camere. Oamenii banuiesc ca s-au straduit mult sa obtina oferta respectiva de la hotel, eu zic ca sunt de admirat, dar daca ziceti voi... La Rachitele de exemplu eu am facut rezervarea si mai din timp ca sa prind o camera, deci nu i[url][/url]nteleg ce-i anormal in treaba asta. Sunt sigur ca daca cineva va dori sa mearga in vre-un camping pe cont propriu va fi primit cu bratele deschise la intrunire.

Despre samotraki nu pot sa aduc decat cuvinte de lauda, am facut toamna trecuta o vizita de jumatae de zi. Ce pot sa zic este ca daca va asteptati sa ajungeti in salbaticie, nu e chiar asa, dpdv a dezvoltarii insula este intr-un fel asemanatoare cu Thassosul invecinat, dar cu mai putin turisti si muuuuult mai putini conationali de ai nostri. Fata de Thassos sunt mai putine locuri de cazare si substantial mai scumpe. La campare in locuri neamenajate sa nu va ganditi, este ilegal, si veti fi dati in gat chiar de localnici care sunt extrem de alarmati de posibilitatea izbucnirii unor incendii. Si cu ferrybotul catre insula este mai complicat in sensul ca am impresia ca este doar unul pe zi si ar trebui rezervare(nu stiu sigur caci nu am fost cu ferry de linie).

Numai bine
Eugen
smokker
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde Korben Dallas pe Mie Feb 22, 2012 10:14 pm

smokker scrie:Este normal sa fie un numar limitat de locuri in hotel, nu am auzit de hotel cu numar nelimitat de camere. Oamenii banuiesc ca s-au straduit mult sa obtina oferta respectiva de la hotel, eu zic ca sunt de admirat, dar daca ziceti voi...
Eugen

Eugen, nu zice nimeni de locurile din hotel
Eu am remarcat fraza ""There will be a limited number of participants, so you may confirm in time your participation by completing this form. (coming soon)""
Engleza mea spune ca asta se refera la numarul de participanti, nu de locuri la hotel. Adica este limitat numarul de participanti la eveniment. Dar poate ca nu e asa, o fi doar o greseala de exprimare
In fine, nu vreau sa stric placerea nimanui, mai ales ca oricat de criza ar fi, in Grecia e misto rau
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde mihai m pe Joi Feb 23, 2012 11:13 pm

in 2008 ,s-au umplut locurile la locatia de baza dar au fost gasite cazari in alte 2 locatii, astfel ca au fost peste 200 participanti si mai era loc...
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde mihai m pe Dum Mai 06, 2012 10:14 pm

salutare,

Pana la urma pleaca cineva dintre Transalpisti in Grecia ,la ITT ?

Ca la mine a cazut plecarea .
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde smokker pe Mar Mai 08, 2012 12:59 pm

Nici eu nu mai plec, am anulat cazarea acum vre-o 3 saptamani in urma. Au aparut niste probleme pe care nu le pot lasa nerezolvate din pacate. Mor de ciuda caci timpul se anunta extraordinar, si locatia de nota 10.

Numai bine.
Eugen
smokker
Cred ca stiu ...

Anterior

Înapoi la Planificare ture