TRANSALP MEETING ROMANIA 2009 [30 iulie-2 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2009

Mesajde mihai m pe Lun Ian 19, 2009 11:20 am

salutare din nou

m-am uitat aseara pe niste poze de la obarsia lotrului.Concluzie:

- locuri de cort gramada
- 12 casute (erau cam obosite la vremea aia)
- pensiune cu cateva camere
- toalete "ecologice" (in padure)

diseara incerc sa pun aici cateva poze
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...
Kilometraj: 0

Mesajde Imih pe Mar Ian 20, 2009 3:18 pm

Salutare! De acord cu tine ca facem reclama la Honda si fara nici o implicare al lor dar ... atata timp cat avem honda sub noi facem asta pt noi nu pt firma ! Asta una la mana! Doi la man este ca locul este ideal chiar la asasta ma gandeam sa fac o propunere pt cei care vor sa faca pe viitor prima iesire de primavara incolo si cand am vazut ca sa propus zona ca si viitorul loc in care se va tine adunarea am zambit ! Trei la man este faptul ca daca e transalp sa fie salbatic fara cabane civilizatie manelari si alte cele ! Asa ca propunerea mea este sa se gaseasca un loc departe de manelari si alte astfel de genuri de muzichii un loc salbatic la fel ca pt ce a fost facut demult acest motor! Eventual cu seri de folck in jurul focului sau cu amplif dar intre cei care canta si restu sa fie foc cu bograci si frigarui si alte astfel de lucruri ! Ziua concursuri de indemanare mers incet si alte concursuri specifice TA sau excursii de turma prin zona si premii simbolice o cupa de con ( aracet si multe conuri) cestii hazlii ! Super tare ideea de a nu mediatiza prea tare si de a pastra aceasta intalnire exclusiv TA-istilor evitand astfel cum spunea colegul aparitia pitipoancelor ! Pt tricouri si embleme putem pune toti bani cat despre sponsorizari ... sincer decat cu sponsori si obligatii pe cap mai bine pe banii mei si alaturi de voi sus pe munte in liniste schimband idei pareri la o cana cu vin !In principiu sunt impotriva inhaitarii in orcie club din cauza lipsei acute de libertate si de a nu depinde de nimeni ! Dar dupa cum se discuta un club TA pe RO imi surade super tare ideea mai ales ca vad ca aprox avem aceleasi idei principii si dorinte (ultima fraza ca un PS exclus de discutia de adunare :P )
Imih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Be Free Live for Ever
Kilometraj: 42600

Mesajde maddog pe Mar Ian 20, 2009 4:47 pm

Salutare la toata lumea !
Referitor la ,,sponsorizarea,, intalnirii noastre de anul asta de catre Honda, astept un raspuns pe care-l voi publica pe forum !Raspunsul va veni din partea Oficialilor Honda .Ce sa zic,John abia astept sa-ti returnez berea pe care am baut-o impreuna la foc..cu promisiunea ca-mi vei tine companie in continuare :) .
Mai fratilor-acum chiar am o intrebare la voi : chiar vreti sa ne ,,organizam,, ???
Nu e mai bine sa fim liberi...cum este spiritul nostru Transalp?Ziceam si eu asa..nu dati in mine :))
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Imih pe Mar Ian 20, 2009 4:55 pm

Mai ideea e superba De ce sa dam ? Parerea e ca sa fim la fel de liberi dar totusi sa fim uniti ! Adica sa zicem uite asta este unul de-al nostru ! Propunem ne intlanim ! Dar sa avem o omblema (asa cum exista deja ) poate o insigna sau un steaga sa ceva care sa ner reprezinte ! Nustiu mie-mi surade tare mult cand mai stiu ca exista nebuni ca mine si care iubesc aventurile ca mine dar sa ramanem la fel de liberi in sensul ca mai polec acolo vine cineva cu mine?... NU ca genuri ca in alte cluburi ca esti obligat sa mergi cu ei si ca de nu te dam afara sau chestii de acest gen! Nu domnule merg cu cine-mi place dar sunt transalpist :D :)
Cat despre Spnsorizare Honda suuuuuper tare tragem si noi o betie :lol: :P (glumeam) Sunt din tm si de pot sa ajut cu impartit de afise fluturase sau ce initiative vor mai exista , ajut cu mare placere :)
Imih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde maddog pe Mar Ian 20, 2009 5:56 pm

raspunsul de la Honda a venit:

Din pacate, anul acesta orice fel de forma de astfel de implicare este exclusa.

Motivul este lesne de inteles...

Acesta este raspunsul !!! Asa ca nu ne mai agitam !

Incepand cu acest an propun realizarea unui DVD cu intalnirea ! Ce ziceti ?
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde tazspy pe Mar Ian 20, 2009 6:28 pm

ESTE O IDEE BUNA ,AM PUTEA SA PUNEM PE DVD FILMARI SI POZE DIN MAI MULTE SURSE,PROPUNEREA MEA AR FI CA ,,CNEVA'' SA ,,RASPUNDA'' CU FILMAREA LA INTRUNIRE SI DACA SE POATE ,PE CAT POSIBIL, SA FIM FILMATI LA SOSIRE ALATURI DE VACUTE SI SA NE PREZENTAM ,NUME SI LOCALITATEA DE UNDE PROVENIM,PRIN EL AM PUTEA SA ARATAM IN CADRUL PROMOVARII CLUBULUI CA NU CONTEAZA DISTANTELE,VARSTELE SI ALTELE ,CAND OAMENII VOR ,,SA IASA LA AER CURAT'' SA SE DISTREZE IMPREUNA,SA LEGE PRIETENII.
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde maddog pe Mar Ian 20, 2009 7:17 pm

Ideea este cine dintre noi se ,,sacrifica,, :))

Chiar ar fi interesant sa facem acest DVD cu Transalp!
Putem ....ma gandesc chiar sa facem un efort si sa apelam la un profesionist(chiar si un non- motociclist) care sa ne faca aceasta filmare si noi ulterior sa platim ptr DVD.Daca nu......cu forte proprii.Eu unul fac poze singurel dar chiar as plati ptr un DVD facut meseriash......
Voi ce parere aveti?
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mihai m pe Mar Ian 20, 2009 9:04 pm

plin de modestie.....http://www.youtube.com/watch?v=2jHyGvqxxR0&feature=channel_page ,nu pot sa zic ca sunt profi dar ma pasioneaza si partea de filmare,si partea de montaj,am o camera video mini DV,bunavointa , un program de prelucrare,,un pic de experienta ...dar mai trebuie inca unul sa filmeze,sa avem cat mai mult

la asta m-as baga eu...dar sa nu ma tineti pe uscat :lol:
Ultima oară modificat de mihai m pe Mar Ian 20, 2009 9:08 pm, modificat 1 dată în total.
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde vintze pe Mar Ian 20, 2009 9:07 pm

mihai m scrie:plin de modestie.....nu pot sa zic ca sunt profi dar ma pasioneaza si partea de filmare,si partea de montaj,am o camera video mini DV,bunavointa , un program de prelucrare,http://www.youtube.com/watch?v=2jHyGvqxxR0&feature=channel_page,un pic de experienta ...dar mai trebuie inca unul sa filmeze,sa avem cat mai mult

ma, eu n-am bani de camera :) dar sper sa o imprumut pe cea cu care am fost anul trecut... deci filmam, filmam, filmam. da ma vreau si eu in film :)
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde maddog pe Mar Ian 20, 2009 11:04 pm

Si eu am o camera Sony cu hard de 40 de G cu care pot filma,cred ca nu de scule ducem noi lipsa ci de persoana de,,sacrificiu,,:)
Hai ca vedem noi cum facem si o rezolvam pana la urma ca nu o fi foc !
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mie Ian 21, 2009 9:00 am

maddog scrie:Si eu am o camera Sony cu hard de 40 de G cu care pot filma,cred ca nu de scule ducem noi lipsa ci de persoana de,,sacrificiu,,:)
Hai ca vedem noi cum facem si o rezolvam pana la urma ca nu o fi foc !

hai sa va zic, petrecerea de anul trecut, de craciun de la noi de la firma, zici ca a fost petrecerea fotoreporterilor. au aparut in 70 la suta din poze
Ultima oară modificat de vintze pe Mie Ian 21, 2009 1:30 pm, modificat 1 dată în total.
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde fade2black pe Mie Ian 21, 2009 1:06 pm

Hehe, Mihai ai tinut doar pentru tine filmuletu'? :D
Daca-mi permiti le integrez aici pe forum:

Filmul lui Mihai de la Golomos:

si pe Crivat propovaduind despre nargilea:

Fade

mihai m scrie:plin de modestie.....http://www.youtube.com/watch?v=2jHyGvqxxR0&feature=channel_page ,nu pot sa zic ca sunt profi dar ma pasioneaza si partea de filmare,si partea de montaj,am o camera video mini DV,bunavointa , un program de prelucrare,,un pic de experienta ...dar mai trebuie inca unul sa filmeze,sa avem cat mai mult

Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde john pe Mie Ian 21, 2009 2:01 pm

mihai m scrie:plin de modestie.....http://www.youtube.com/watch?v=2jHyGvqxxR0&feature=channel_page ,nu pot sa zic ca sunt profi dar ma pasioneaza si partea de filmare,si partea de montaj,am o camera video mini DV,bunavointa , un program de prelucrare,,un pic de experienta ...dar mai trebuie inca unul sa filmeze,sa avem cat mai mult

important e sa bei ... dupa ce filmezi nu in timp ce!!!... ca o sa-ti tremure mana si dupa aceea o sa fie filmuletzul tau pe dvd la rubrica: "asa Nu"... !!
si ca sa nu te tinem pe uscat o sa te punem cu picioarele intr-un lighean cu ... APA!!! :wink: si bineinteles in mana cu ... camera... :lol:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Imih pe Mie Ian 21, 2009 9:56 pm

Deci pana al urma cum a ramas ? cu sau fara cabane ? mai in salbaticie sau mai aproape de civilizatie ? ca zona se stie!
Imih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mie Ian 21, 2009 10:21 pm

Imih scrie:Deci pana al urma cum a ramas ? cu sau fara cabane ? mai in salbaticie sau mai aproape de civilizatie ? ca zona se stie!

cat rau pot face cabanele alea :betivanu:
vintze
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii