TRANSALP MEETING ROMANIA 2009 [30 iulie-2 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2009

Mesajde fade2black pe Mie Ian 21, 2009 10:31 pm

sal,

Pana la urma a ramas si va ramane Obirsia Lotrului, asa cum s-a propus.
Locatia exacta (cabana) o s-o decidem dupa ce facem o vizita la fata locului sa vedem care sunt alternativele. Eu cu Korben ne-am propus sa mergem acolo la primavara cand se topeste ghiata sa vedem care sunt optiunile. Vor trage tare balanta in jos locurile unde grataragii si manelistii ar patrunde mai greu (in august e fff aglomerata zona). Cautam in principiu o cabana mai retrasa unde sa se poate si campa in curte, dar sa fie toate la un loc. Nu cred ca poti convinge toata lumea sa stea la cort, deci ne trebe un loc cu acoperis deasupra neaparat.
Bineinteles ca vom anunta cand mergem acolo si daca mai sunt doritori :hainoroc:
Am luat legatura si cu Zoli din Petrosani si el ne va indruma sa gasim ceva convenabil locatie/pret si eventual trasee inedite pentru doritori.
Cat despre salbatacie, sti cum e, in 10 minute de la Obirsie poti ajunge in zone unde esti singur cuc pe o raza de 20 km, numa sa vrei.
Incercam o dezorganizare organizata, scopul fiind sa nu ingradim in nici un fel libertatea de miscare/actiune a participantilor (adica noi) si sa ne simtim bine.
De aia mergem pe ideea sa oferim un minim de organizare : cazare (cabana /cort), WC, loc de gratar si foc de tabara, TRASEUL OFICIAL AL INTRUNIRII (pe care il vom "impune" de data aceasta; nu Korben?), ecusoane, tricouri, tziple, inregistrare Video iar restul lasam pe mana spontaneitatii de care Transalpistii nu duc lipsa.

Numa bine,

Imih scrie:Deci pana al urma cum a ramas ? cu sau fara cabane ? mai in salbaticie sau mai aproape de civilizatie ? ca zona se stie!
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde vintze pe Mie Ian 21, 2009 10:56 pm

Imih scrie:Deci pana al urma cum a ramas ? cu sau fara cabane ? mai in salbaticie sau mai aproape de civilizatie ? ca zona se stie!
[/quote]

fara defilare nici nu mai vorbesc cu voi :bounce: . imi pun casca pe cap si trag viziera :Geek:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde Imih pe Joi Ian 22, 2009 10:07 am

Mai ai dreptate ca nu pot ingradi libertatea omului dar intrebare la cate din adunari se gasesc cabane ca sa stai in ele cu atat mai mult cu cat suntem TA-isti ! NU vreau sa o vedeti ca pe o impunere sau sa para ca si cand as dori sa ma impun dar cum se spunea in luna aceea este luna grataristilor si a manelarilor scapati din turma ca urca pana este posibil cu dacia si cu boxele cu manele iar unde este cabana este drum si unde este drums este si dragul nostru manelar :shaking2: De aceea spuneam ca fiind totusi TA-isti poate ar trebui sa evitam aceste lucruri mai ales ca nu ne-am luat vacute sa ne dam pe sosea ! cat despre defilare! Cum sa nu fie ? Dar o defilare prin padure o mica excursie in grup pentru noi nu pentru tarani care sa zica ooooooooooo motoaraaaaa Daaaaa dar problema va fi cu corturile cine va sta sa nu le fure!?!?!?!?!?!?! Mai ales ca presupun ca toti vom fi dornici de acea excursie!!:)))
Imih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Be Free Live for Ever
Kilometraj: 42600

Mesajde fade2black pe Joi Ian 22, 2009 11:40 am

Stai linistit ca gasim noi un loc propice.
Ne trebuie cabana, asa cum am zis printre noi sunt care prefera patul si au motivele lor intemeiate pe care nu are rost sa le discutam aici. Cu corturile ce sa zic, mi-am lasat cortul in tot felul de locatii si niciodata nu am avut probleme sa-mi contrabaie cineva prin el. Chiar nu cred ca se mai pune problema asta in ziua de azi.

Te las :Salutare: ,

Fade

Imih scrie:Mai ai dreptate ca nu pot ingradi libertatea omului dar intrebare la cate din adunari se gasesc cabane ca sa stai in ele cu atat mai mult cu cat suntem TA-isti ! NU vreau sa o vedeti ca pe o impunere sau sa para ca si cand as dori sa ma impun dar cum se spunea in luna aceea este luna grataristilor si a manelarilor scapati din turma ca urca pana este posibil cu dacia si cu boxele cu manele iar unde este cabana este drum si unde este drums este si dragul nostru manelar :shaking2: De aceea spuneam ca fiind totusi TA-isti poate ar trebui sa evitam aceste lucruri mai ales ca nu ne-am luat vacute sa ne dam pe sosea ! cat despre defilare! Cum sa nu fie ? Dar o defilare prin padure o mica excursie in grup pentru noi nu pentru tarani care sa zica ooooooooooo motoaraaaaa Daaaaa dar problema va fi cu corturile cine va sta sa nu le fure!?!?!?!?!?!?! Mai ales ca presupun ca toti vom fi dornici de acea excursie!!:)))
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde Imih pe Joi Ian 22, 2009 4:32 pm

Tu nu ai patito dar un prieten de-al meu tot in zonele alea a plecat de la cort in dres de baie si cand sa intors nici cort nici bani nici acte nici nimic si sa dus acasa in dres de baie ! Asa ca...:D ....nu as vrea sa fiu nefericitul:P Iar cat despre cabane te inteleg :) nu toata lumea poate sa doarma pe jos ca trage!
Imih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde tazspy pe Joi Ian 22, 2009 5:22 pm

DACA E SA TE FURE CINEVA IN ROMANICA TE IA CU TOT CU MOTO.LA CABANA MAI EXISTA SI PERSONAL,MACAR UN CABANIER CARE GARANTEZ CA NE VA DEVENI PRIETEN.ANUL TRECUT NU AM AUZIT PE CINEVA SA SE PLANGA CA I-A DISPARUT CEVA.SPER SA NU AUD ANUL ACESTA CA INCEPUTUL E GREU. :Salutare:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde Korben Dallas pe Vin Ian 23, 2009 12:24 am

vintze scrie:fara defilare nici nu mai vorbesc cu voi :bounce: . imi pun casca pe cap si trag viziera :Geek:

Sunt de acord cu tine, trebuie defilare/demonstratie/parada
Te rog sa dezvolti ideea pana la capat si sa te gandesti UNDE si cum va fi defilarea
Petrosani? Ranca? demolam gratarele manelistilor? (asta nu-fara violenta)
Nu glumesc, te rog sa concepi un traseu si o data pentru defilare, sa stie toata lumea unde si cand va fi
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde fabian pe Vin Ian 23, 2009 12:32 am

fade2black scrie:sal,

Am luat legatura si cu Zoli din Petrosani si el ne va indruma sa gasim ceva convenabil locatie/pret si eventual trasee inedite pentru doritori.
Numa bine,

Ma bucur ca v-a fost de folos Zoli din Petrosani....i-am dat numarul lui Korben pt. detalii despre un moto de vanzare in Petrosani..................cu ocazia asta mi-am amintit cine era persoana pe care trebuia sa o consult legat de viitoarea intrunire transalpistica..

Zoly e un adevarat pasionat si chiar ne poate ajuta cu infod despre locuri si trasee.
fabian
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 15

Mesajde tazspy pe Vin Ian 23, 2009 9:41 am

Si eu zic ca ZOLI ar fi cel mai in masura sa vina cu o propunere despre traseu ,defilare,cabana(e) binenteles daca vrea sa se implice si daca are timp. :Dejtu2:.DEFILAREA AR TREBUI SA FIE SAMBATA,NU???
Ultima oară modificat de tazspy pe Vin Ian 23, 2009 9:44 am, modificat 1 dată în total.
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde maddog pe Vin Ian 23, 2009 9:42 am

Salut,datorita unei roti de motocicleta care s-a ,,incurcat,, de sforile cortului meu la Golomos betele de la cort au trosnit eu impletind seara cracutze din copaci care sa-mi tina cortul cat de cat in forma initiala.
Asa deci si prin urmare......sunt interesat de achitionarea unui cort de 2-3 persoane!
Daca are cineva un cort Quechua de vanzare sa-mi dati un tzar la 0728130315 pls.
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Vin Ian 23, 2009 10:10 am

maddog scrie:Salut,datorita unei roti de motocicleta care s-a ,,incurcat,, de sforile cortului meu la Golomos betele de la cort au trosnit eu impletind seara cracutze din copaci care sa-mi tina cortul cat de cat in forma initiala.
Asa deci si prin urmare......sunt interesat de achitionarea unui cort de 2-3 persoane!
Daca are cineva un cort Quechua de vanzare sa-mi dati un tzar la 0728130315 pls.

daca nu gasesti, te trecem pe lista pentru casuta? sau cabana? :Jokercolor: :clown: :betivanu:
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Vin Ian 23, 2009 10:30 am

V-am mai rugat sa incercati sa tineti "linia" topicurilor
Aici discutam despre intrunirea care va avea loc anul acesta, cel mai probabil la Obarsia Lotrului, deci daca nu va puteti aduce aportul la punerea la punct a acestui eveniment va rog sa va abtineti
Puteti deschide alt topic despre corturi sau bete de cort sau efectul razelor gamma asupra anemonelor de mare
Haideti sa nu devenim o copie a "celuilat" forum
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Imih pe Vin Ian 23, 2009 12:22 pm

Korben Dallas scrie:Puteti deschide alt topic despre corturi sau bete de cort sau efectul razelor gamma asupra anemonelor de mare

:lol: Duse esti Kobe dar ai dreptate :lol:
cate despre defilare sincer... nustiu exista destule alte adunari la care mergem la defilare si alte cele aici parca ar fi frumos o defialre in natura nu printre manelari blocuri si alte cele ca si cand ne-am etala motoarele! Propun mai bine o tura de o zi in "haita" prin munti si sa fie aia defilarea noastra! Ce ziceti ? Haideti sa fie adunarea noastra una speciala care sa nu se asemen cu nici o alta intrunire din tara!
Imih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Vin Ian 23, 2009 6:20 pm

Imih scrie:cate despre defilare sincer... nustiu exista destule alte adunari la care mergem la defilare si alte cele aici parca ar fi frumos o defialre in natura nu printre manelari blocuri si alte cele ca si cand ne-am etala motoarele! Propun mai bine o tura de o zi in "haita" prin munti si sa fie aia defilarea noastra! Ce ziceti ? Haideti sa fie adunarea noastra una speciala care sa nu se asemen cu nici o alta intrunire din tara!

nu ma intereseaza manelarii si nici blocurile, cand zic defilare eu imi imaginez un filmult de 10 minute pe youtube in care sa te plictisesti numarand transalpuri, africane si ce-or mai vrea sa vina, eventual capturat de un pasager binevoitor dintr-un varf de stanca. ceva care sa-i arat lui fiu-meu si sa-i zic: iti place tata? am fost si eu acolo. :Nigar:
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde maddog pe Vin Ian 23, 2009 8:37 pm

Sorry ptr off topic........... :Salutare:
maddog