Pana la urma a ramas si va ramane Obirsia Lotrului, asa cum s-a propus.
Locatia exacta (cabana) o s-o decidem dupa ce facem o vizita la fata locului sa vedem care sunt alternativele. Eu cu Korben ne-am propus sa mergem acolo la primavara cand se topeste ghiata sa vedem care sunt optiunile. Vor trage tare balanta in jos locurile unde grataragii si manelistii ar patrunde mai greu (in august e fff aglomerata zona). Cautam in principiu o cabana mai retrasa unde sa se poate si campa in curte, dar sa fie toate la un loc. Nu cred ca poti convinge toata lumea sa stea la cort, deci ne trebe un loc cu acoperis deasupra neaparat.
Bineinteles ca vom anunta cand mergem acolo si daca mai sunt doritori
Am luat legatura si cu Zoli din Petrosani si el ne va indruma sa gasim ceva convenabil locatie/pret si eventual trasee inedite pentru doritori.
Cat despre salbatacie, sti cum e, in 10 minute de la Obirsie poti ajunge in zone unde esti singur cuc pe o raza de 20 km, numa sa vrei.
Incercam o dezorganizare organizata, scopul fiind sa nu ingradim in nici un fel libertatea de miscare/actiune a participantilor (adica noi) si sa ne simtim bine.
De aia mergem pe ideea sa oferim un minim de organizare : cazare (cabana /cort), WC, loc de gratar si foc de tabara, TRASEUL OFICIAL AL INTRUNIRII (pe care il vom "impune" de data aceasta; nu Korben?), ecusoane, tricouri, tziple, inregistrare Video iar restul lasam pe mana spontaneitatii de care Transalpistii nu duc lipsa.
Numa bine,
Imih scrie:Deci pana al urma cum a ramas ? cu sau fara cabane ? mai in salbaticie sau mai aproape de civilizatie ? ca zona se stie!

News