Moderatori: Andy, manach, B43XTM
mihai m scrie:dar daca vii la Ploiesti ce are ?
ca eu cu asta ma ocup
mihai m scrie:dar daca vii la Ploiesti ce are ?
ca eu cu asta ma ocup
vintze scrie:itp-ul unde se face in bucuresti? numai la rar voluntari? sau mai sunt si alte statii?
mihai m scrie::Salutare: bravo,mai sisoie, imi dai peste mana,in loc sa-ti plimbi capra pana aici sa mai stam si la un suc....
la mine e 40 ron
acte necesare:
1) cartea de identitate a vehiculului (in original)
2) certificatul de inmatriculare
3) BI sau Ci al persoanei care se prezinta cu fierul la inspectie
john scrie:asa ca de acum... ITP inseamna... Intalnire Tranasalp la Ploiesti ...la mihai ...
john scrie:asa ca de acum... ITP inseamna... Intalnire Tranasalp la Ploiesti ...la mihai ...![]()
apropos: mihai, daca dai si o cafea langa berea aia poate vin si eu cu toate ca nie nu-mi expira verificarea!!!
daca veniti prin ploiesti dati de stire!!
mihai m scrie:john scrie:asa ca de acum... ITP inseamna... Intalnire Tranasalp la Ploiesti ...la mihai ...![]()
apropos: mihai, daca dai si o cafea langa berea aia poate vin si eu cu toate ca nie nu-mi expira verificarea!!!
asa ca : 1) eu va fac ITP-ul (uneori lucrez si sambata)
2) dupa aia da john un gratar, evident la o tuica (de-a lui....in cutie de salcam)
mihai m scrie:john scrie:asa ca de acum... ITP inseamna... Intalnire Tranasalp la Ploiesti ...la mihai ...![]()
2) dupa aia da john un gratar, evident la o tuica (de-a lui....in cutie de salcam)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori