Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss
claudiuro scrie:mandeamarcu scrie:http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showuser=3278
de la el am luat pentru spate cu 65 ron set
Placutele Ferodo sunt mai ieftine dar sunt "sintered" -ce a primit eu- si dupa umila mea parere foarte, foarte naspa. Acum trei zile am schimbat placutele Nissin de pe spate, cu unele Ferodo sintered si sa vezi surpriza. La inceput discul se incingea foarte tare cu toate ca i-am scos din ulei, si astazi am facut o tura de vreo 100 km si cand ajung acasa ce sa vezi....?? Discul meu arata de parca a mers cu "frana trasa"........ uzura pronuntata. Cautand pe forumuri, toti care folosesc genul asta de placute, se plangeau de exact acelasi lucru........ uzura pronuntata a discului....... Deci..........
Andy scrie:La Honda RO is fff scumpe... 42.25 iepuroi perechea (si fata si spate) => 42.25 x 3 = 126.75 euro = 465 RON ... exagarat de mult in pana mea ptr. niste placute de frana.
Cele mai ieftine care le-am gasit pana acu' (... desi n-am cautat in mod deosebit placute, ci doar m-am interesat de preturi) sunt la un tip de la care mi-am luat kitul de lant. Datele lui sunt:Dynamic Intl Transport Srl
Daniel Mandita
tel/fax: +(40) (21) 413 2969
mobil: +(40) 728 01 96 01
e-mail: mandita.dynamic@gmail.com
Si preturile la el sunt urmatoarele:
- placute fata: 24 euro perechea * 2
- placute spate: 22 eur pereckea
=> 70 euro = 255 RON... nu-s ieftine nici aici, da' macar is preturile mai suportabile...
Belbody scrie:De banii astia mi-am luat nissin in vara.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori