Moderatori: Andy, manach, B43XTM
silviu scrie:sal din nou. multumesc pt sfaturi o sa verific tot si am sa va tin la curent. ieri a mers f putin si dupa aia a "stat"sa fie oare de la mufari?
sau chiar de la cdi? ca daca este de la cdi nu pot sa ma bag acolo ca poate imi "prind dejtele"
ivanp scrie:Belbody scrie:dar nu cred ca e buba asta in cazul de fata, cel mai probabil acum e un contact imperfect, am patit si eu... si era chiar pinul din CDI, la mers nu se simtea absolut deloc...
Salut,
Poate n-am citit eu toate posturile ... merge motocicleta sau nu intr-un piston??? ... ca ma streseaza!
Silviuleee ... unde esti?
Numai bine,
Paul
pika scrie:salutare,
faza cu mersul intr-un cilindru o pateam si eu dar pe vremea aia nu aveam schimbat filtrul de aer si nici bujiile,bujiile le-am schimbat pe cele doua care sunt pe exterior pentru ca pe celelalte doua nu am putut sa le desfac cu cheia improvizata.
la mine ba mergea normal ba mergea intr-un cilindru, nu am gasit o logica mergea dupa cum o taia capul.
o data am plecat fara fisa pusa la o bujie si cativa kilometri cat am mers asa imi murea motorul si facea ca toate alea.
pika scrie:la mine ba mergea normal ba mergea intr-un cilindru, nu am gasit o logica mergea dupa cum o taia capul.
o data am plecat fara fisa pusa la o bujie si cativa kilometri cat am mers asa imi murea motorul si facea ca toate alea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori