Moderatori: Andy, manach, B43XTM
piccolino scrie:Eu il vand pe al meu. Este vorba de parbrizul de la Touratech pentru XL 650V. Il vand pentru ca sunt prea inalt pentru el... Am 1.95m si tot vantul imi vine in casca si de aici am un zgomot in cap de imi vine sa arunc casca de pe cap. Pentru cineva sub 1.90 cred ca este perfect si protejeaza bine de turbulente.
Andrei_r5 scrie:piccolino scrie:Eu il vand pe al meu. Este vorba de parbrizul de la Touratech pentru XL 650V. Il vand pentru ca sunt prea inalt pentru el... Am 1.95m si tot vantul imi vine in casca si de aici am un zgomot in cap de imi vine sa arunc casca de pe cap. Pentru cineva sub 1.90 cred ca este perfect si protejeaza bine de turbulente.
Si eu am 1,95 m.![]()
Deci sa inteleg ca ai gasit sa-l schimbi cu ceva mai bun pt. "oameni mari"?

namaste scrie:Am vazut ca aduce cineva si MRA touring de 45 cm. Costa vreo 80 eu, dar nu stiu daca sunt de calitate.
Nu am gasit pe site preturi pentru Givi s180 (asta are 44 cm h), dar banuiesc ca este mai scump decat MRA.
Se merita sa dau mai mult pe GIVI? E diferenta mare intre ele?
Andrei V.
vest scrie:sal,
Eu am MRA VARIO pe al meu, am 1.80 si e ok,ofera protectie buna.ti-l arat daca ne intalnim in TM(tot la omv....).
vest

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori