Instrumente

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Instrumente

Mesajde Pelerinul pe Sâm Mai 24, 2008 10:48 pm

Unul din aparatele de bord necesare, chiar foarte necesare daca tinem seama de calitatea sistemului de incarcare de pe acest tip de motor, este VOLTMETRUL. Plaja de reglare a regulatorului e mare, de cca 1 V si orice abatere de la normal poate avea consecinte nefericite ( am amic cu VFR 800 caruia i-a trosnit calculatorul de la regulatorul de tensiune / sau vreo dioda / si care de 1 Mai a venit cu duba acasa de pe autostrada... si a scos bateria cu gel fumegand ). Ideea e ca daca poti avea tot timpul controlul tensiunii in instalatie, poti preveni daune cel putin psihologice daca nu materiale ( adica iti ruinezi toata excursia).
Al doilea instrument util - cel putin pentru paranoici - este un termometru de ulei in joja.

Ambele sunt comandate la lulis si vom pune poze cand vin.
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Pace voua!
Kilometraj: 25500

Re: Instrumente

Mesajde Pelerinul pe Sâm Iun 14, 2008 8:44 pm

Prima dezamagire: Termometrul comandat la Lulis nu poate fi montat datorita gabaritului cu putin mai mare al partii exterioare. Codul de catalog e 10034306, de la Motodetail, 29.95 Euro. Se pare ca trebuie polizat putin suportul scaritei din dreapta pentru a face loc.
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Mesajde Valentin25de pe Mar Iun 24, 2008 9:29 pm

Pelerinul scrie:Prima dezamagire: Termometrul comandat la Lulis nu poate fi montat datorita gabaritului cu putin mai mare al partii exterioare. Codul de catalog e 10034306, de la Motodetail, 29.95 Euro. Se pare ca trebuie polizat putin suportul scaritei din dreapta pentru a face loc.

exact asa am patit si eu cu termometrul, in schimb pe TA600 se potriveste perfect. Asa ca aviz amatorilor.
Greselile gramaticale si de ortografie din text sint facute intentionat, asa ca cine le descopera poate sa le pastreze, sa le vinda sau sa le liciteze pe EBAY!
Valentin25de
Merg pe o roata

Vorba de duh: !
Kilometraj: 49000

Mesajde Pelerinul pe Mie Iun 25, 2008 9:08 am

Pai bine om bun, si tii doar pentru tine? :(
Eh, te iertam de data asta, dar ar fi minunat daca am impartasi toate dumele intre noi, nu de alta, dar sa nu le multiplicam aiurea :).
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Mesajde juristul pe Vin Aug 22, 2008 12:45 pm

Cit despre prima problema o poti controla daca montezi un despozidiv din citeva piese cu trei leduri de culoari diferite unite de la contact (anexez ceva poze cu aciasta chestie si schema de montare mai tirziu). Am montat asa ceva si sunt la curent in ce stare se afla bateriea. Arde verde e ok, arde galben se incarca slab, iar daca (Doamne fereşte)arde rosu primeste prea mult - rezulta ca e ceva de genul diodei arese din istorioara ta. Deseara ma angajez sa anexez pozele.
juristul
Cum ii zice la ....

Specimen: XL600
Kilometraj: 15000

Mesajde pika pe Sâm Feb 28, 2009 12:14 am

juristul scrie:Cit despre prima problema o poti controla daca montezi un despozidiv din citeva piese cu trei leduri de culoari diferite unite de la contact (anexez ceva poze cu aciasta chestie si schema de montare mai tirziu). Am montat asa ceva si sunt la curent in ce stare se afla bateriea. Arde verde e ok, arde galben se incarca slab, iar daca (Doamne fereşte)arde rosu primeste prea mult - rezulta ca e ceva de genul diodei arese din istorioara ta. Deseara ma angajez sa anexez pozele.

Scuze ca ma bag in seama cam tarziu, postul este vechi dar poate vezi mesajul si anexezi pozele, sunt intersat de subiect.

Multumesc.
pika
Merg pe o roata

Kilometraj: 0

Mesajde B43XTM pe Sâm Feb 28, 2009 1:48 am

am si eu o jucarica de-asta ramasa de la mult-iubita dacie:
P2280006r.jpg
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Belbody pe Joi Apr 02, 2009 6:47 am

Ieri am fost la Louis si de bine ce-am fost am si gasit ceea ce cautam.
Fain ca nu mai stiam cum sa ajung in Kraganer Platz unde e magazinul din Viena Nord... asa ca am oprit langa un chiosc fast-food unde am cerut indicatii... patronii cam negriciosi. Am intrebat eu in engleza dar oamenii vorbeau romaneste curat. :d Mi-au aratat drumul si ne-au urat toate cele bune... :Nigar:

Mi-am luat obiectul 20018110, chiar functioneaza, insa eu aveam la mine casca mai mica, in care nu incape mai nimic langa ureche. Obiectul merge bine, te intelegi cu pasagerul cu toate ca la viteza mare cam prinde zgomot de fond. 29€
Mai aveau cagule la iesire intr-un cos cu 1,95€, mi-am luat 2. Si o curea lata de piele cu catarama Louis aniversara.. (2,95€) - asta chiar face banii. Apropos, Louis a facut 70 de ani.
IMG_2568.JPG
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde mandeamarcu pe Joi Apr 02, 2009 8:34 am

am luat si eu asa ceva dar cu suma de 50 ron cam 14 euroi acum un an
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Înapoi la Accesorii