Moderatori: Andy, manach, B43XTM

ghostrider_fl scrie:salutare ! DESPRE E07 : am prins in week-end " toate vremurile " prin zona Focsani > Tg. Secuiesc ; NU SUNT GROZAVE PE NOROAIE ;pe asfalt ud sunt OK; pe iarba e NA$PA ; pe asfalt uscat si pe dr. forestiere uscate se comporta f.bine ; PER TOTAL nu degeaba le-au numit 50% ON , 50% OFF .
In final parca mi-as lua E 09 ;
Are careva idee unde pot gasi roti complete ?- vreau sa le ekipez cu anvelope: plec in week-end pun enduro;vin din week-end pun asfalt;

vest scrie:ghostrider_fl scrie:salutare ! DESPRE E07 : am prins in week-end " toate vremurile " prin zona Focsani > Tg. Secuiesc ; NU SUNT GROZAVE PE NOROAIE ;pe asfalt ud sunt OK; pe iarba e NA$PA ; pe asfalt uscat si pe dr. forestiere uscate se comporta f.bine ; PER TOTAL nu degeaba le-au numit 50% ON , 50% OFF .
In final parca mi-as lua E 09 ;
Are careva idee unde pot gasi roti complete ?- vreau sa le ekipez cu anvelope: plec in week-end pun enduro;vin din week-end pun asfalt;
sal,
ideea e buna dar costa..... m-am interesat la fratii nostrii de ginta(italienii) si numa geanta(fara butuc si spite) costa pe la 270 euroi...
si se pare ca am ales bine, ca pe uscat (asfalt,piatra ,pamant etc )se comporta excelent.Pe ploaie inca nu am avut ocazia sa-l testez,dar nu cred sa am surprize. 
ghostrider_fl scrie:Are careva idee unde pot gasi roti complete ?
pista scrie:Parerea mea este sa puneti anvelope la fel spate fata sa nu aveti surprize.Poate pierde aderenta spatele sau fata daca nu-s pereche,chiar daca sint de la aceasi producator.Parerea mea sa nu amestecam gumele.
oly scrie:vad ca cineva zicea michelin anakee king of rain ..
oly scrie:in cazul in care imi cumpar anakee pe spate pot pune 150/70 R 17 ??? sau imi atinge bascula
oly scrie:in cazul in care imi cumpar anakee pe spate pot pune 150/70 R 17 ??? sau imi atinge bascula
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori