Moderatori: Andy, manach, B43XTM
motorcicle scrie:Uite ce am gasit eu pe o harta de pe tenereclub...
Legenda:
marcat cu alb - poteca
marcat cu albastru - drum forestier.
Nu prea da in 3 brazi...o sa ma uit si pe harta mea cand ajung acasa si iti zic ce am gasit.
RomiC scrie: cand vi da bip.
maddog scrie:...
-de la cabana 3 Brazi se coboara pana la Poiana Secuilor(cabana) cam un Km.De acolo sunt doua variante: pe o poteca chiar din spatele cabanei care da in cheile rasnoavei si mai departe in rasnov...dar nu se poate cobora decat cu Hard Enduro ptr ca este o bucata f nasoala de drum
...
deci..ar ramane ca sa puteti cobora direct prin spatele cabanei.....dar e putin cam dificil.......e de fapt mai mult poteca....
...
multa bafta
RomiC scrie:
Lutzifer scrie:RomiC scrie:
RomiC scrie:
Pai sa ne facem fratica si noi suntem ca' fratii' de vreo 25 de ani
RomiC scrie:guma o inlocuiesc saptamana viitoare ca sa nu mai fim frati. si legat de tura , indatoririle de familist si de serviciu nu imi dau posibilitatea sa ma plimb asa mult ca voi.urmaresc cu admiratie ceea ce faceti voi . BRAVO VOUA !!!! ANGI mii de scuze ptr offtopic.
Angi scrie:Asa cum deja am mai spus, traseul nu e obligatoriu de facut. Plecam din Predeal spre Rasnov si vedem daca gasim drumul asta. Daca nu-l gasim sau e prea greu, exista in zona si alte variante frumoase. Am vorbit mai devreme cu MihaiM si, daca reuseste sa vina, in cazul in care drumul propus de mine nu se poate realiza, mai are si el vreo doua variante de traseu.
Nu va panicati deoarece se va merge doar pe forestiere usoare sau drumuri de tara. Nu poteci sau altele.
Eu v-am invitat la o plimbare. Atat. Astept raspunsuri din partea celor care doresc sa vina.
Traseul se va discuta la fata locului si hotararea se va lua de comun acord cu toata lumea.
Numai bine.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori