Pentru iubitorii de OFF-ROAD

Aventura incepe aici. Planificare, harti, camarazi de drum.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Pentru iubitorii de OFF-ROAD

Mesajde Angi pe Mie Iun 03, 2009 9:12 am

Daca nu ploua sau intervine ceva neprevazut, sambata 6 iunie as vrea sa ies la plimbare pe-un drum de tara sau forestier. Am inteles ca ar exista un drum care pleaca spre cabana 3 brazi din soseaua care uneste Predealul de Rasnov. Nu am mai fost asa ca nu am detalii. Din ce am inteles, ar fi vorba de un drum forestier.
Este cineva interesat sa vina?
Angi
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: Pentru iubitorii de OFF-ROAD

Mesajde motorcicle pe Mie Iun 03, 2009 11:09 am

Uite ce am gasit eu pe o harta de pe tenereclub...
Legenda:
marcat cu alb - poteca
marcat cu albastru - drum forestier.
muntii_bucegi.jpg

Nu prea da in 3 brazi :HMM: ...o sa ma uit si pe harta mea cand ajung acasa si iti zic ce am gasit.

:Salutare:
motorcicle
Merg pe o roata

Vorba de duh: Sa fie crom !

Mesajde Angi pe Mie Iun 03, 2009 12:17 pm

motorcicle scrie:Uite ce am gasit eu pe o harta de pe tenereclub...
Legenda:
marcat cu alb - poteca
marcat cu albastru - drum forestier.
muntii_bucegi.jpg

Nu prea da in 3 brazi :HMM: ...o sa ma uit si pe harta mea cand ajung acasa si iti zic ce am gasit.

:Salutare:

Nici eu nu l-am gasit pe harta.
De drumul asta stiu de la un nene care zice ca a fost pe acolo. Zice ca e vorba de un drum forestier si ca el a fost pe acolo cu un XT de 600. Daca exista vreun amator, eu sunt dispus sa bat drumul pana acolo ca sa gasesc forestierul asta. Daca nu gasim nimic, stiu destule alternative de drum forestier prin zona.

Ideea e ca nu prea ma intereseaza foarte mult hartile. Am gasit zeci de drumuri frumoase fara nicio harta. Pur si simplu am mers pe unde am vazut cu ochii.
Daca gasim drumul asta, bine. Daca nu, gasim in mod cert altul sau, in cel mai rau caz pentru mine, vom merge pe unul din cele pe care deja le stiu.

"Secretul" e sa mergem. De gasit, gasim noi pe unde s-o luam.
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde RomiC pe Mie Iun 03, 2009 11:11 pm

traseul de duminica a fost :codlea -comarnic (sosea) - secaria -valea doftanei -baraj paltinu -(retur valea doftanei) si apoi OFF ROAD" :bounce: :bounce: :bounce: spre sacele (brasov) traseu super ,dar cam nasol pentru' cauciucu meu de vara' tinind co nt ca a plouat 2 zile inainte :( (vezi harta pentru traseu) . participanti, eu cu marius. daca veniti in zona ,ar mai fi si lacul Bolboci (Sinaia -Dichiu -cab. Padina ) cand vi da bip.
Fişiere ataşate
DSC02123.JPG
DSC02113.JPG
DSC02114.JPG
DSC02135.JPG
BARAJ PALTINU
DSC02125.JPG
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde Angi pe Joi Iun 04, 2009 8:24 am

RomiC scrie: cand vi da bip.

Deci va bagati sambata sa facem drumul asta spre 3 brazi?
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde maddog pe Joi Iun 04, 2009 10:03 am

Salut,se poate ajunge de la Cabana 3Brazi pana in Rasnov (cei care s-au catarat prin cheile rasnoavei stiu:) )prin urmatoarea modalitate :
-de la cabana 3 Brazi se coboara pana la Poiana Secuilor(cabana) cam un Km.De acolo sunt doua variante: pe o poteca chiar din spatele cabanei care da in cheile rasnoavei si mai departe in rasnov...dar nu se poate cobora decat cu Hard Enduro ptr ca este o bucata f nasoala de drum
-a doua varianta ar fi de urmat drumul forestier care continua drumul de la 3 Brazi -cabana Secuilor si ...in padure direct...dar mai este o problema cu bariera de langa cantonul forestier de care nu prea puteti trece.

deci..ar ramane ca sa puteti cobora direct prin spatele cabanei.....dar e putin cam dificil.......e de fapt mai mult poteca....

Daca reusiti....dati de veste ca o sa fac si eu varianta asta!
multa bafta
maddog
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Joi Iun 04, 2009 10:28 am

Asa cum deja am mai spus, traseul nu e obligatoriu de facut. Plecam din Predeal spre Rasnov si vedem daca gasim drumul asta. Daca nu-l gasim sau e prea greu, exista in zona si alte variante frumoase. Am vorbit mai devreme cu MihaiM si, daca reuseste sa vina, in cazul in care drumul propus de mine nu se poate realiza, mai are si el vreo doua variante de traseu.
Nu va panicati deoarece se va merge doar pe forestiere usoare sau drumuri de tara. Nu poteci sau altele.
Eu v-am invitat la o plimbare. Atat. Astept raspunsuri din partea celor care doresc sa vina.
Traseul se va discuta la fata locului si hotararea se va lua de comun acord cu toata lumea.

Numai bine.
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andy pe Joi Iun 04, 2009 10:40 am

maddog scrie:...
-de la cabana 3 Brazi se coboara pana la Poiana Secuilor(cabana) cam un Km.De acolo sunt doua variante: pe o poteca chiar din spatele cabanei care da in cheile rasnoavei si mai departe in rasnov...dar nu se poate cobora decat cu Hard Enduro ptr ca este o bucata f nasoala de drum
...
deci..ar ramane ca sa puteti cobora direct prin spatele cabanei.....dar e putin cam dificil.......e de fapt mai mult poteca....
...
multa bafta

Pe poteca aia nu e nici o sansa te bagi cu motoreta... partea de sfarsit, inainte de a cobora langa raul care urmeaza firul vaii iti pune probleme si daca mergi pe picioare si ai avut "norocul" de o ploaie cu o zi inainte in zona aia... Se formeaza acolo un mare tobogan cu namol...

Poate o scoateti p-acolo daca va luati troliu si lasati motoretele incet pana ajung la rau :bounce: :lol:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde Lutzifer pe Joi Iun 04, 2009 3:43 pm

RomiC scrie:

Ce faina ii poza asta :arrow:
"Ma vad pe mine si pe fratelo." Acelas tip de moto :Dejtu2: Am face o echipa faina :Salutare:
Fişiere ataşate
Transalpuri.JPG
Super !
Ultima oară modificat de Lutzifer pe Joi Iun 04, 2009 5:18 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Mesajde RomiC pe Joi Iun 04, 2009 5:12 pm

Ce faina ii poza asta :arrow:
"Ma vad pe mine si pe fratelo." Acelas tip de moto :Dejtu2: Am face o echipa faian :Salutare:[/quote]
Pai sa ne facem frati :hainoroc: ca si noi suntem ca' fratii' de vreo 25 de ani :wink: avem echipaaaaa ,avem valoareeeee :Dejtu:
Lutzifer scrie:
RomiC scrie:
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Lutzifer pe Joi Iun 04, 2009 5:23 pm

RomiC scrie:

Pai sa ne facem frati :hainoroc: ca si noi suntem ca' fratii' de vreo 25 de ani :wink:

Ce tare, acuma vad ca ai la numar BV 92 ALP !Si acelas model de guma pe spate, Super ! ... Eu am AR 92 ALP :bounce:
Poate veniti si voi in excursia din 19-22.Iunie.09 , detalii AICI :arrow: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=362246
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Mesajde RomiC pe Joi Iun 04, 2009 5:38 pm

guma o inlocuiesc saptamana viitoare ca sa nu mai fim frati :hainoroc: . si legat de tura , indatoririle de familist si de serviciu nu imi dau posibilitatea sa ma plimb asa mult ca voi.urmaresc cu admiratie ceea ce faceti voi . BRAVO VOUA !!!! ANGI mii de scuze ptr offtopic.
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Lutzifer pe Joi Iun 04, 2009 7:59 pm

RomiC scrie:guma o inlocuiesc saptamana viitoare ca sa nu mai fim frati :hainoroc: . si legat de tura , indatoririle de familist si de serviciu nu imi dau posibilitatea sa ma plimb asa mult ca voi.urmaresc cu admiratie ceea ce faceti voi . BRAVO VOUA !!!! ANGI mii de scuze ptr offtopic.

Fain :Dejtu: , mie mai imi merge guma. Pacat ca nu poti sa vi :confused: ... Si mersi ! :Salutare:

Apropo de offtopic, scuze ! Dar daca asa s-a nimerit sa vad chiar in topicul asta :D

Daca nu ne desparteau asa multi km , cu siguranta ma bagam la tura propusa de tine :bounce:
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Mesajde RomiC pe Joi Iun 04, 2009 9:41 pm

Angi scrie:Asa cum deja am mai spus, traseul nu e obligatoriu de facut. Plecam din Predeal spre Rasnov si vedem daca gasim drumul asta. Daca nu-l gasim sau e prea greu, exista in zona si alte variante frumoase. Am vorbit mai devreme cu MihaiM si, daca reuseste sa vina, in cazul in care drumul propus de mine nu se poate realiza, mai are si el vreo doua variante de traseu.
Nu va panicati deoarece se va merge doar pe forestiere usoare sau drumuri de tara. Nu poteci sau altele.
Eu v-am invitat la o plimbare. Atat. Astept raspunsuri din partea celor care doresc sa vina.
Traseul se va discuta la fata locului si hotararea se va lua de comun acord cu toata lumea.

Numai bine.

Pai au mai crescut sansele sa ne vedem sambata cam pe la 70%
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Mijk pe Joi Iun 04, 2009 11:21 pm

salutare,

ma inscriu si eu la plimbarea asta.

eu am sa vin dinspre Brasov, asa ca in ceea ce ma priveste, mai ramane de stabilit doar unde si cand ne intalnim
Mijk
Cum ii zice la ....

Următorul

Înapoi la Planificare ture