Moderatori: Andy, manach, B43XTM
dov scrie:vest scrie:sal,
Eu am MRA VARIO pe al meu, am 1.80 si e ok,ofera protectie buna.ti-l arat daca ne intalnim in TM(tot la omv....).
vest
As vrea si eu sa stiu cum arata, sau niste dimensiuni (poza).
Am 1.82 si nu stiu ce sa cumpar: unul mai scurt cu deflector, sau unul mai inalt fara deflector. Bineinteles iau in calcul si pretul fiecarei variante.
Daca pun deflector pe asta standard, am facut vreo smecherie?

asilindean scrie:SAlut,
si eu am varianta de parbriz Givi mai inalt. Vreau sa incerc varianta scurta.
Are cineva unul in plus? Vrea cineva un schimb?

March scrie:Daca va deranjeaza asa mult zgomotul produs de turbulente, incercati cu dopuri antifonice. Am folosit la drumuri lungi si fac diferenta uriasa, cand ma cobor de pe motor chiar aud bine, spre deosebire de momentele cand merg fara doape. Si nici atenuarea zgomotului nu este atat de mare incat sa nu mai auzi ce se intampla in jurul tau, asa ca nu e o mare problema pentru mers in oras.

robokid scrie:Ati descoperit america
Eu demult spun in stanga si'n dreapta despre nepretuitele antifoane.
Sunt multe feluri, modele si dimensiuni dar majoritatea te fac sa ajungi la destinatie odihnit si fara sa-ti tiuie urechile.
Eu fiind in domeniu chiar mi-am facut antifoane personalizate si mi-am bagat si difuzoare in ele sa pun si o muzica daca tot stau cu ele in urechi. Personalizate = dupa forma urechii (fiecare ureche are o forma unica, ca si amprenta) = confort sporit
Daca tineti la auzul vostru purtati antifoane pentru ca nici mama Arai-ului nu e destul de silentios ca sa fie sanatos.
Pe perioada indelungata se lasa cu urmari nasoale. Scaderea auzului daca ai noroc sau daca esti destul de insistent si ai casca zgomotoasa rau, se lasa cu zgomote permanente in urechi (acufene). E nasol tare sa incerci sa dormi cu un tiuit continuu in urechi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori